Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn keuken wordt gemonteerd

Bij het plaatsen van een keuken komt heel wat kijken. Zo moet de keukenruimte, voordat je gaat plaatsen, aan een aantal voorwaarden voldoen en is het raadzaam om in de juiste volgorde te werken.

Wil je precies weten hoe je te werk moet gaan of wil je juist van een specifiek onderdeel nog eens het fijne weten? Kijk dan bij Doe-het-zelfmontage voor een gedetailleerde uitleg.

keukenmontage_01

Wanneer je keuken door onze vakmensen geplaatst gaat worden, moet in de keukenruimte het leidingwerk op juiste plaats zitten. Als je er voor hebt gekozen de leidingen zelf aan te brengen of te verplaatsen, dan moeten deze werkzaamheden volledig zijn afgerond op het moment dat de monteur met de montage gaat beginnen.

Blijkt dat er na het plaatsen van de keuken iets beschadigd is of niet naar behoren werkt, dan is het zaak dat hiervan zo snel mogelijk melding gemaakt wordt.

De beschadigde onderdelen worden direct opnieuw besteld bij de leverancier(s). Bij het niet goed functioneren van een apparaat wordt hiervan melding gemaakt bij de serviceafdeling van de betreffende leverancier. Zij sturen dan een storingsmonteur bij je langs om het probleem te verhelpen.

Wordt de keuken door een I-KOOK monteur geplaatst, dan maakt deze na afronding van de werkzaamheden een opleverrapport op. Hierop worden eventuele beschadigde of niet correct functionerende onderdelen vermeld. Zodra de onderdelen bij ons geleverd zijn, wordt de monteur ingepland voor het uitvoeren van de service op je keuken. Hiervoor wordt van tevoren een afspraak met je gemaakt.

Klanten beoordelen onze keukencoaches met een

9.1

Jacco

10
Den Haag

Danny nam alle tijd, zelfs 3 afspraken waren geen probleem. En dan blijkt het ook nog eens echt een scherpe prijs te zijn!

Zuidema

8
Anna Paulowna

De aandacht en de tijd nemen, ook nog na het tekenen van overeenkomst.

Schagen

9
Den Helder

Klantvriendelijk, geduldig, scherp geprijsd

Koning

10
Zoetermeer

Super ontvangen en de coach nam alle tijd voor ons. Wij kunnen niet wachten op ons daadwerkelijke keuken

A. Hordijk

8
Huis ter Heide (UT)

Deskundige verkoper die zelf alles uitwerkte en daardoor foutloos onze wensen vertaald in een keuken concept.

S Blokzijl

10
Almere

Ik heb hem verteld wat ik wou en hij heeft dit uitgewerkt in de computer en dingen toegevoegd waar ik niet zo snel aan had…

Helmes

9
Veenendaal

Uitermate tevreden over de verkoop. Goed overleg en begrip van de coach. (Tim) Meedenken over mogelijkheden en het afwikkelen van problemen stapsgewijs.

Den Heijer

10
Den Haag

W zijn als passanten langs gekomen en we kregen Rachid als adviseur. Was een geweldige ervaring. Een man met passie voor zijn vak.

M. Hilbers

9
Almere

Het heel goed adviseren heel veel tijd voor je nemen. Op je gemak nog even rond kijken en dan beslissen ook een goede prijs verhouding.