Afspraak aanvragen

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keukenzaak Utrecht

De keukenzaak voor Utrecht en omstreken

Het is niet eenvoudig om een bij het zoeken naar een nieuwe keuken ook daadwerkelijk te vinden wat je wilt. Bij de ene keukenzaak vind je een keuken die er wel mooi uitziet, maar die te duur is. Bij de andere keukenzaak is de keuken betaalbaar, maar dan weer niet helemaal wat je zou wensen. We vinden het belangrijk dat jij niet afgescheept wordt met een keuken waar je niet honderd procent tevreden mee bent. Vandaar ook dat we je aanraden om eens langs te komen bij I-KOOK. Bij ons vind je namelijk een keuken die helemaal op jouw wensen is afgestemd en die perfect in je huis staat.

De mooiste keukenzaken rond Utrecht

In de provincie Utrecht vind je meerdere filialen van I-KOOK. Onze keukenwinkels zijn er helemaal op afgestemd om jou de ideale keuken te geven. Onze keukencoaches nemen graag alle mogelijkheden eens met je door, zodat je er helemaal op kunt rekenen dat dat jij straks je droomkeuken in huis hebt staan. Welke kleur moet je keuken worden? Wat zijn de afmetingen van de ruimte die je hiervoor hebt? Wat is het budget dat je hiervoor beschikbaar hebt? Allemaal vragen waar onze keukencoaches samen met jou graag eens over praten.

Loop eens binnen bij onze keukenzaak in Utrecht

Als jij bij I-KOOK binnenkomt, dan kun je er op rekenen dat je hier de beste service krijgt die er te krijgen is. We hebben mensen klaarstaan die alles weten van het samenstellen van een super keuken. Maar, we houden ons daarbij altijd aan jouw wensen. Je hoeft bij ons niet bang te zijn voor pushverkoop, waarbij je opeens allemaal onderdelen in je keuken hebt staan waar je helemaal niet op zit te wachten. Wil je hier meer over weten of een afspraak met ons maken? Dan raden we je aan om hier gewoon even contact over op te nemen met ons.

Klanten beoordelen onze keukencoaches met een

9

Haefkens

9
Beuningen

De keuken is mooi maar de prijs viel tegen temeer er in de advertentie al keukens compleet waren voor 1400 Euro en dan is mijn…

Rolf

10
Breda

De service is subliem. De keukencoach luistert naar de wensen in plaats van wensen op te dringen. Erg tevreden tot nu toe!

H.B.J. Gerritsen van der Hoop

10
Nieuwegein

Niet opdringerig, goed advies, duidelijke offerte

R. Hoekman

8
Zevenbergen

Prettig en klantvriendelijk geholpen door een deskundige keukencoach

Gerritse

8
Veenendaal

In het voortraject als heel prettig ervaren. Nu de realisatie

Roetman

9
Harderwijk

Ik werd heel fijn geholpen. Dat wekte vertrouwen.

Jan

10
Alteveer

Klantvriendelijk, eerlijk, en er wordt met je meegedacht. De prijzen zijn goed, en duidelijke afspraken

M. Tan

10
Den Haag

De coach was een topper gelijk goed gevoel erbij, wij hadden de keuken al gekocht voordat wij het hadden samengesteld,

R. Henzen

10
Amerongen

Een openbaring in vergelijking met veel andere keukenwinkels!