Afspraak aanvragen

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keuken Rotterdam

Een nieuwe keuken in Rotterdam

Als jij een woning hebt in Rotterdam, dan heb je ruim de keuze uit keukenwinkels bij jou in de buurt. Alleen, bij veel van deze keukens is het toch allemaal meer van hetzelfde. Beter is het om eens langs te komen bij I-KOOK. Wij hebben meerdere filialen door heel Nederland heen, ook bij jou in de buurt. In Den Haag bijvoorbeeld, of in Capelle aan den IJssel. Hier vind je het mooiste wat er op het gebied van keukens te krijgen is. En dat niet alleen, je hebt dan ook de beschikking over een keukencoach, die je meeneemt door ons assortiment.

Keukens in Rotterdam bekijken

Heb jij naar een keuken in Rotterdam gezocht, maar je hebt toch niet helemaal kunnen vinden wat je echt mooi vindt? Geen zorgen, bij I-KOOK ga je dan zeker slagen. Onze keukencoach gaat samen met jou, van A tot Z, bekijken wat er allemaal mogelijk is. Deze coach gaat met jouw wensen en mogelijkheden aan de slag om je straks de keuken van je dromen te kunnen geven. En als je keuken eenmaal klaar is blijft de coach voor je klaarstaan. Je wordt na aflevering door ons niet opeens doorverwezen naar een helpdesk als je vragen hebt.

Keukens in Rotterdam kiezen

Bij het kiezen van een nieuwe keuken is er heel wat waar je rekening mee moet houden. Je eigen persoonlijke keukencoach van I-KOOK weet precies waar je allemaal op moet letten. Aan de hand van jouw wensen gaat hij samen met jou de ideale keuken samenstellen. De omvang van je beschikbare budget maakt daarbij helemaal niet uit. Je krijgt bij ons altijd dezelfde onberispelijke service, ongeacht of je nu veel geld uitgeeft of weinig. Meer weten? Loop voor die keuken voor Rotterdam dan gewoon even binnen bij I-KOOK, of neem telefonisch dan wel via mail contact met ons op.

Klanten beoordelen onze keukencoaches met een

9

Haefkens

9
Beuningen

De keuken is mooi maar de prijs viel tegen temeer er in de advertentie al keukens compleet waren voor 1400 Euro en dan is mijn…

Rolf

10
Breda

De service is subliem. De keukencoach luistert naar de wensen in plaats van wensen op te dringen. Erg tevreden tot nu toe!

H.B.J. Gerritsen van der Hoop

10
Nieuwegein

Niet opdringerig, goed advies, duidelijke offerte

R. Hoekman

8
Zevenbergen

Prettig en klantvriendelijk geholpen door een deskundige keukencoach

Gerritse

8
Veenendaal

In het voortraject als heel prettig ervaren. Nu de realisatie

Roetman

9
Harderwijk

Ik werd heel fijn geholpen. Dat wekte vertrouwen.

Jan

10
Alteveer

Klantvriendelijk, eerlijk, en er wordt met je meegedacht. De prijzen zijn goed, en duidelijke afspraken

M. Tan

10
Den Haag

De coach was een topper gelijk goed gevoel erbij, wij hadden de keuken al gekocht voordat wij het hadden samengesteld,

R. Henzen

10
Amerongen

Een openbaring in vergelijking met veel andere keukenwinkels!