• Home
  • Hoogglans keukens, betaalbare luxe voor iedereen

Hoogglans keukens, betaalbare luxe voor iedereen

Hoogglans keukens
zorgen voor een luxe uitstraling. De keukens zijn niet alleen trendy en chique, maar bij ons ook nog eens zeer voordelig. En, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, makkelijk in het onderhoud!

I-KOOK heeft een groot assortiment hoogglans keukens, leverbaar in diverse kleuren en fronten, én natuurlijk voorzien van topkwaliteit keukenapparatuur. Of de keuken nu strak en minimalistisch moet zijn of juist een chique warme uitstraling, een hoogglans keuken is voor vrijwel elke smaak samen te stellen.

Kiezen voor een keuken van I-KOOK is kiezen voor kwaliteit én de laagste prijs.

Naast hoogglans, nu ook mat-glans verkrijgbaar!

'Hoogglans keuken s hoeven niet duur te zijn. I-KOOK levert kwaliteit voor de laagste prijs. Zo kan iedereen genieten van een luxe, moderne keuken!’

Professionele montage bij alle hoogglans keukens

Voor een meterprijs van maar € 185,- inclusief BTW kies je voor onze Full-Service Montage . Dit betekent dat alles door I-KOOK wordt geregeld. Van maatcontrole tot het gebruiksklaar opleveren van uw keuken.

Ook de garantie is prima geregeld. Je ontvangt één jaar montagegarantie op de door ons gemonteerde artikelen.

Mocht tijdens de montage onverhoopt een onderdeel beschadigd raken, ook dat is geen probleem. Het onderdeel wordt altijd kosteloos vervangen. Zo ben je te allen tijde verzekerd van een perfect gemonteerde hoogglans keuken.

Waarom een hoogglans keuken van I-KOOK?

Al ruim 10 jaar levert I-KOOK de mooiste keukens voor de laagste prijs. Een persoonlijke aanpak van een lokale vakman staat daarbij centraal. Voor een hoogglans keuken van topkwaliteit ben je bij ons altijd aan het juiste adres.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Bij I-KOOK kies je voor:

  • Advies op maat van een lokale vakman
  • Goed bereikbare showrooms bij jou in de buurt
  • Transparante prijzen zodat onnodige kosten tot het verleden behoren
  • Topkwaliteit hoogglans keukens voor de laagste prijs
  • Professionele montagedienst
  • Standaard 2 jaar garantie, en op sommige onderdelen zelfs 5 jaar
  • Altijd één jaar garantie op montagewerkzaamheden

Je koopt dus een keuken voor gegarandeerd de laagste prijs van topkwaliteit en met topservice. Bekijk ons uitgebreide assortiment topkwaliteit keukens voor de beste prijs. I-KOOK heeft de keuken voor iedereen!