• Home
  • Goedkope keukens

Goedkope keukens

Goedkope keukens naar uw smaak? Welkom bij i-Kook, precies wat u zoekt. I-Kook levert keukens van een topkwaliteit voor een lage prijs. U hoeft niet bang te zijn dat u te veel betaalt of dat het onduidelijk is hoeveel of waarvoor u betaalt. Wij begrijpen dat het bepalen van de juiste prijs-kwaliteitverhouding van een keuken lastig is in te schatten voor u. U krijgt direct de beste prijs. Wij kunnen u de beste prijs leveren door scherp in te kopen en veel voordelen ten goede te laten komen van u.

Naast het leveren van keukens tegen de beste prijs, is ook ons keukenapparatuur direct voorzien van de beste prijs. Wanneer u een andere kookplaat, afzuigkap, koelkast of oven kiest, ziet u direct wat deze verandering in uw keuken voor de prijs betekent. Wij zijn dus heel transparant.

‘Een keuken voor iedereen voor de beste prijs, een topkwaliteit en geleverd met een topservice. U hoeft alleen nog maar de keuken in te richten en te koken.’

Bij goedkope keukens hoort ook goedkope montage

Voor maar een meterprijs van € 185,- inclusief BTW neemt i-Kook al het werk uit handen wanneer u kiest voor onze full-service montage. Van de maatcontrole tot het kookklaar opleveren van uw keuken, alles wordt door ons geregeld. Daarnaast krijgt u één jaar montagegarantie op de door ons gemonteerde artikelen. Een onderdeel door een monteur beschadigd? Geen probleem, u krijgt het onderdeel kosteloos vervangen. Een montagefout door een monteur? Ook geen probleem, dit wordt kosteloos verholpen. U krijgt dus niet alleen een goedkope keuken, maar u kunt uw keuken ook nog eens voor een zeer scherpe prijs laten monteren.

Waarom een goedkope keuken van i-Kook?

Al ruim tien jaar heeft i-Kook de missie om de mooiste keukens voor de laagste prijs te leveren. Een persoonlijke aanpak van een lokale vakman staat daarbij centraal. U hoeft dus niet langer verder te zoeken naar een goedkope keuken voor een topkwaliteit.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

En daarom kiest u voor i-Kook

  1. Professioneel antwoord op al uw vragen doordat een vakman u helpt
  2. Altijd een showroom bij u in de buurt door winkels in het hele land
  3. Geen onverwachte kosten dankzij onze transparante prijzen
  4. Gegarandeerd topkwaliteit voor de beste prijs dankzij onze slimme inkoop
  5. Geen zorgen over installatie dankzij onze eigen montagedienst
  6. Standaard twee jaar garantie, maar er zijn ook uitzonderingen van vijf jaar garantie
  7. Altijd één jaar garantie op montagewerkzaamheden

U krijgt dus een goedkope keuken voor een topkwaliteit en topservice. Bekijk ons uitgebreide assortiment topkwaliteit keukens voor de beste prijs. i-Kook heeft de keuken voor iedereen!