Klantervaringen I-KOOK Zaandam

Woonboulevard Zaandam
Pieter Ghijsenlaan 21
1506 PW Zaandam

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 49 ervaringen
  • 3 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Marcel en Tineke Jorissen
Zaandam
18-01-2024

“Erg blij met het eindresultaat.”

Van planning tot uitvoering zijn alle afspraken uiteindelijk strikt nagekomen. Het tekenen, inmeten, de demontage van de oude en het plaatsen van de nieuwe keuken, inclusief het leggen van nieuwe leidingen en elektra – alles verliep soepel en in goed overleg. Tijdens het transport waren twee kastjes beschadigd, er zijn nieuwe besteld en toen die er waren, is de keuken verder afgebouwd. Het was een hele operatie, maar we zijn erg blij met het eindresultaat. Dank aan Kees van I-KOOK Zaandam en ook alle lof voor het montagebedrijf, JM Montage.

 

Dankjewel voor het delen van jouw positieve ervaring met I-KOOK Zaandam en het montagebedrijf JM Montage! Wat fijn om te horen dat het hele proces, van planning tot uitvoering, soepel is verlopen en dat alle afspraken strikt zijn nagekomen. Het is begrijpelijk dat transportincidenten kunnen plaatsvinden, maar we zijn blij dat de beschadigde kastjes snel zijn vervangen en dat de verdere afbouw van de keuken succesvol is verlopen. Bedankt voor het vertrouwen in I-KOOK Zaandam!

Fam. Smelt
Zaandam
02-01-2024

“Superblij met onze coole keuken.”

Vanaf de eerste keer binnenlopen voelde het meteen goed aan. Vriendelijk en vakkundig geholpen door Matthijs, die goed meedacht en goed doorvroeg wat onze wensen waren (en wat juist niet). Communicatie en afspraken waren helder en duidelijk. Montage werd gedaan door een perfectionist, hij heeft de keuken heel mooi en netjes geplaatst. Superblij met onze coole keuken.

Bron: Qasa

Hartelijk dank voor het delen van je enthousiaste ervaring met de aankoop van je keuken. Bij I-KOOK Zaandam vinden we het belangrijk om vanaf het eerste contact een positieve indruk achter te laten, en het is geweldig om te horen dat je je meteen op je gemak voelde. Fijn om te horen dat de perfectionistische vakman ervoor heeft gezorgd dat de keuken mooi en netjes is geplaatst. We zijn verheugd dat je superblij bent met het eindresultaat van jullie prachtige betonlook u-keuken. De keuken is tijdloos én heel stijlvol geworden. Geniet ervan!

Dirk en Esther
Zaandam
02-01-2024

“Een top bedrijf.”

We hebben een zeer goede ervaring met de aankoop van onze keuken. Alles is netjes geregeld en in een ontspannen sfeer met een kopje koffie erbij hebben we alles rustig doorgelopen. De verkoper was vriendelijk en meedenkend, we hebben nu echt een passende keuken in huis. Ook naderhand zijn een paar onvoorziene dingetjes snel opgelost. Top bedrijf! Dank jullie wel!

Bron: Qasa

Hartelijk dank voor het delen van jullie positieve review. Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat jullie het proces als ontspannen hebben ervaren. Bij I-KOOK Zaandam streven we ernaar om onze klanten een aangename en meedenkende service te bieden, en het is fantastisch om te weten dat we hebben kunnen bijdragen aan het vinden van een passende keuken voor jullie huis! Het feit dat we enkele onvoorziene zaken snel hebben kunnen oplossen, is voor ons van groot belang. Het eindresultaat ziet er prachtig en stijlvol uit, een tijdloze en moderne hoek keuken met mooie matzwarte fronten en een houtlook keukenblad. Een prachtige combinatie. We wensen jullie veel plezier en kookgenot in jullie nieuwe I-KOOK keuken!

Marcel en Tineke Jorissen
Zaandam
14-12-2023

“Alle afspraken zijn strikt nagekomen.”

Wij hebben een keuken besteld bij I-KOOK in Zaandam en zijn daar zeer tevreden over. Van de planning tot de uitvoering zijn alle afspraken uiteindelijk strikt nagekomen. Het tekenen, inmeten, de demontage van de oude en het plaatsen van de nieuwe keuken, inclusief het leggen van nieuwe leidingen en elektra – alles verliep soepel en in goed overleg. Tijdens het transport waren twee kastjes beschadigd, er zijn meteen nieuwe besteld en toen die er waren, is de keuken verder afgebouwd. Het was een hele operatie, maar we zijn erg blij met het eindresultaat. Dank aan Kees van I-KOOK Zaandam en ook alle lof voor het montagebedrijf, JM Montage.

Bron: Qasa

Wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met je ervaring bij I-KOOK Zaandam! Bij I-KOOK Zaandam streven we naar het nakomen van afspraken en een vlekkeloze uitvoering van elke stap. We betreuren de beschadiging tijdens het transport, maar het is fijn dat we snel nieuwe witte kastjes konden regelen en het eindresultaat naar tevredenheid is. Het is een prachtige witte hoekkeuken geworden die jaren mee gaat. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en geniet van jullie nieuwe tijdloze keuken!

Nico Moes
Koog aan de Zaan
02-08-2023

“Een fijne winkel die zijn afspraken nakomt.”

Zeer prettige ervaring in de winkel in Zaandam, keukencoach Kees van Raalte. Hij gaf ons de nodige tips. We zijn zeer tevreden met onze keuken. De plaatsing verliep zoals we verwacht hadden. Een fijne winkel die zijn afspraken nakomt, top!

Dat is mooi commentaar, Nico. Bedankt! Ik ben blij om te horen dat je onze samenwerking als positief hebt ervaren.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Familie de Boer
Zaandam
13-06-2023

“Ongedwongen sfeer, meedenken en geen mooie verkooppraatjes.”

Na vele keukenzaken bezocht te hebben en offertes opgevraagd te hebben, hebben wij uiteindelijk gekozen voor I-KOOK. De reden hiervan is: Ongedwongen sfeer, Meedenkend, Geen mooie verkoop praatjes, Keuken nog mooier dan de tekening en Top service. Al met al een topzaak, niet vallend onder de grote keuken keten met al hun mooie praatjes waardoor je het dubbele kwijt bent voor de zelfde keuken.

Bron: Qasa

Goed om te horen dat jullie zo'n fijne ervaring hebt gehad. Wat een bijzondere ruimte hebben jullie gecreëerd. Heel mooi en uniek!

Johan de Koning
Velserbroek
14-11-2022

“Wij komen met ideeën, hij maakt het waar.”

I-KOOK was de eerste winkel die wij binnen liepen voor een nieuwe keuken. Nadat we nog 3 andere winkels binnen waren gegaan zijn we toch weer terug gekomen bij I-KOOK. Al onze wensen zijn vervuld en hebben een prachtige keuken staan. Waarom, omdat wij een goede binnenkomst hadden en heel vriendelijke te woord werden gestaan. Wij zijn geholpen door Kees, deze man heeft er echt kijk op, wij komen met ideeën en hij maakt ze waar. Wij hadden iets voor ogen en Kees heeft het mooier gemaakt dan wij hadden kunnen hopen. Alles is mogelijk niets is te gek.
Ook als we na de aankoop nog vragen of verandering aan wilden brengen was dat geen probleem.

Het mooie van het hele verhaal is ook de prijs is de prijs en geen gezeur dat er eerst nog 10k af gaat en als je hem gelijk koopt nog eens 5k.

Wilt u een nieuwe keuken loopt echt even deze winkel binnen u krijgt eer zeker geen spijt van , en vraag naar Kees dan komt u droom uit.

Bron: Qasa

Bedankt voor de mooie review, superfijn om te horen. Samen hebben we een prachtig, sfeervol en praktisch design gerealiseerd, wat volledig naar wens is ingericht. Geniet ervan!

K. Verhagen
Velserbroek
26-05-2022

“Een top monteur.”

We zijn zeer tevreden met de keuken. Deze is goed geplaatst door de monteur,  alle apparatuur is correct aangesloten, het was een top monteur.

Fijn dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe keuken en over het vakmanschap van onze monteur. Ik vond het superleuk jullie te mogen begeleiden naar een mooi eindresultaat, geniet ervan!

Erik & Femke
Velserbroek
19-05-2022

“Eindelijk koken in een echte keuken.”

Zeer goed geholpen, de keuken is echt super mooi geworden. Een kers op de taart na een verbouwing van een jaar. Eindelijk koken in een echte keuken.

Bron: Qasa

Een prachtige keuken, die jullie huidige verbouwing helemaal heeft afgemaakt! Geniet ervan!

Dirk van Wijnbergen
Zaandam
12-05-2022

“Keurige afwerking.”

Heb de keuken uitgezocht in Zaandam en ik ben prima geholpen door Sunny. Keuken is volgens afspraak geleverd en geplaatst op de manier zoals ik dat wilde. Afwerking is keurig gedaan, zelfs de oven is nog vastgezet door de monteur, ondanks de latere levering.

Bron: Qasa

Beste Dirk, bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen, het eindresultaat is prachtig! Geniet ervan.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.