Klantervaringen I-KOOK Sliedrecht

Woonboulevard Sliedrecht
Parallelweg 4A
3364 AL Sliedrecht

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 73 ervaringen
  • 8 ervaringen
  • 1 ervaringen
  • 2 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
30-01-2024

“Superblij met de keuken”

Vriendelijk, meedenkend en geduldig geholpen. Persoonlijke benadering en korte lijntjes. Gaf me voldoende vertrouwen om de indeling compleet te veranderen. Spannend maar absoluut geen spijt van, superblij met de keuken.

Bron: Qasa

Bedankt voor deze positieve review! Ik ben blij dat we je goed hebben kunnen begeleiden naar het kopen van een prachtige nieuwe keuken. Geniet ervan!

Serhat
Sliedrecht
22-12-2023

“Zeer fijne keukenzaak met vriendelijk personeel!”

Er is hier een ruim aanbod aan verschillende keukens en vele opties om deze naar eigen smaak in te delen. Wij zijn geholpen door Murat. Hij heeft zeer goed meegedacht over onze wensen en mogelijkheden. Wij zijn blij! Hij heeft aandacht voor de klant en neemt alle tijd. Dit heeft ons enorm geholpen! Aardig, rustig en niet opdringerig. Buiten het feit dat we een passende keuken hadden gevonden gaf zijn houding ons vertrouwen om de keuken uiteindelijk te bestellen. We vonden het erg fijn toen hij nog op bezoek kwam om het eindresultaat te zien.

Bron: Qasa

Bedankt voor de gewaardeerde feedback over ons ruime aanbod aan diverse keukens. Bij I-KOOK Sliedrecht zijn we blij te horen dat jullie ervaring erg positief was. Het doet mij goed om te weten dat onze klanten tevreden zijn met de diversiteit en aanpasbaarheid van onze producten. Bedankt voor het vertrouwen in I-KOOK Sliedrecht en geniet van jullie prachtige keuken!

HJ
Sliedrecht
26-07-2023

“Het ziet er fantastisch uit en ik ben zeer te spreken over de hoge kwaliteit!”

Wij hebben een zeer uitgebreide bijkeuken ontworpen samen met Murat. Inmiddels hebben we alles geplaatst en het ziet er fantastisch uit en ik ben zeer te spreken over de hoge kwaliteit! We wilden eerst een keuken kopen bij een blauw-geel warenhuis maar ik kan iedereen aanraden om naar I-KOOK te gaan. Top kwaliteit voor een goede prijs. En o ja, ook de nazorg is perfect!

Bron: Qasa

Bedankt voor de leuke review! Ik heb je graag geholpen met het ontwerp van de keuken. Nu is het tijd om ervan te genieten!

Theo Ingenkamp
Sliedrecht
13-06-2023

“Niets was te veel.”

Vanaf het eerste moment was er een goede klik met “onze” keukencoach Murat. Hij gaf ons een goed gevoel en was totaal niet opdringerig. Wij hadden een bepaald idee over hoe onze keuken eruit zou moeten zien en Murat heeft met ons meegedacht. Niets was te veel en Murat heeft echt zijn best gedaan om ons idee te vertalen naar de werkelijkheid.
+ bejegening is niet opdringerig
+ er wordt goed geluisterd zodat de ideeën werkelijkheid kunnen worden.
+ keukencoach Murat professioneel en weet waar hij mee bezig is.
+ goed bereikbaar zowel telefonisch als per mail.
+ snelle afwikkeling en aflevering.
– niets.

Bron: Qasa

Goed om te horen dat jullie een positieve ervaring bij mij hebben gehad. Bedankt voor de leuke gesprekken, wat heeft geleid tot deze mooie keuken!

Sharon & Bart
Hardinxveld-Giessendam
10-10-2022

“De keuken staat prachtig.”

Wij zijn ontzettend tevreden over de service en onze keuken! Hij staat prachtig. We werden eerlijk en duidelijk geadviseerd. Artikelen waren op tijd en netjes geleverd.

Fijn dat de keuken zo bevalt! Hij staat zeker prachtig in jullie woning, daar mogen we trots op zijn. Ik wens jullie veel gezellige en mooie momenten toe.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

P.V. Dordrecht
Dordrecht
02-10-2022

“Een 9+ als cijfer voor het het I-KOOK team.”

Van de showroom tot en met de oplevering een 9+ als cijfer voor heel het I-KOOK team.

Feryal de” keukencoach”, ze is creatief en heeft ons aan prima ideeën geholpen. kortom een top coach!
Apparatuur was in deze periode moeilijk leverbaar, maar service- centrum zuid heeft ons gelukkig zoveel mogelijk op de hoogte gehouden over de leveringen, en de eventuele alternatieven.

Bedankt voor de mooie aanbeveling, altijd fijn om te horen! De levering van de apparatuur heeft inderdaad wat langer geduurd, maar dat hebben we gelukkig samen opgelost. Ik wens jullie veel kookplezier toe!

Familie Zegelaar
Papendrecht
18-08-2022

“Mede door het goede advies, hebben we een prachtige keuken.”

Wij zijn heel blij met het eindresultaat van de keuken die wij onlangs gekocht hebben bij I-KOOK Sliedrecht!
Het is toch altijd spannend hoe het er uiteindelijk uit gaat zien, maar mede door het goede advies dat we kregen is het een prachtige keuken geworden!

De montage van de keuken is in één dag gedaan door twee vakbekwame monteurs, waar wij gelijk alle vertrouwen in hadden. En terecht! Keurig werk afgeleverd!

Bedankt voor jullie complimenten! De foto's spreken voor zich, prachtig. Leuk dat ik jullie heb mogen adviseren naar dit mooie resultaat, geniet ervan!

Lisa Willemstein
Giessenburg
31-03-2022

“Eindresultaat precies zoals uitgetekend.”

Door de eerdere fijne ervaring die mijn ouders hebben gehad, zijn wij ook bij I-KOOK terecht gekomen.

We hadden een afspraak gemaakt bij I-KOOK Sliedrecht, daar werden wij fijn geholpen door Tom, onze keukencoach. Hij was praktisch, netjes en altijd eerlijk.

Samen hebben we een ontwerp gemaakt, met al onze wensen erin verwerkt.

Bij de levering kwamen we erachter dat twee planken niet lang genoeg waren, maar gelukkig werd dit snel en accuraat opgelost. De monteurs zijn secuur te werk gegaan, wat resulteerde in een prachtig resultaat.

De keuken is nog mooier dan het 3D-ontwerp, precies zoals uitgetekend. Wij zijn supertevreden en raden I-KOOK en onze keukencoach Tom zeker aan!

 

Leuk dat ik jullie mocht begeleiden naar een prachtige keuken, fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Ik wens jullie veel succes met de verbouwing en natuurlijk veel plezier met de nieuwe aanwinst!

Ron Renneke
Nieuw-Lekkerland
17-09-2021

“Kan het iedereen aanraden.”

Prima service en zeer klantvriendelijk, installatie zeer professioneel. Kan het iedereen aanraden.

Bedankt voor je review en je complimenten! Ik wens je veel kookplezier toe!

Angela van den Heuvel
Oosterhout
23-07-2021

“Een keuken waar ik altijd van heb gedroomd.”

We zijn heel fijn geholpen met bestellen en uitkiezen keuken. Onze vaatwasser had een langere levertijd, maar dat werd netjes opgelost. Klantvriendelijkheid is supergoed.
Mijn man heeft zelf de keuken opgehaald en geplaatst. Dat was nog wel lastig, de beschrijving mag beter. Maar het is gelukt. Weer tevreden net als 10 jaar terug toen we low budget keuken moesten kiezen. Nu een keuken waar ik altijd van heb gedroomd!

Fijn dat alles naar wens is verlopen en bedankt voor de tip over de montagebeschrijving en het toesturen van de foto's. Het eindresultaat ziet prachtig uit. Eindelijk genieten van jullie droomkeuken! ?

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.