• Home
  • Duitse keukens, topkwaliteit met laagste prijs garantie

Duitse keukens, topkwaliteit met laagste prijs garantie

Duitse keukens staan bekend om hun onovertroffen topkwaliteit. Dankzij de hoogwaardige techniek en de oerdegelijke materialen gaat een Duitse keuken dus jaren mee!

Bij I-KOOK is het mogelijk om een Duitse keuken op maat en binnen 20 dagen aan u te leveren! En dat tegen gegarandeerd de laagste prijs, met de beste service én vakkundig advies!

Om je te helpen met het maken van de juiste keuzes kan je gebruik maken van onze keukenwijzer. Je zult zien dat met een ruime keuze uit fronten, kleuren, opstellingen en werkbladen het vinden van de ideale keuken niet moeilijk is.

Alle Duitse keukens worden overigens geleverd inclusief hoogwaardige keukenapparatuur.

    Nobilia is een voorbeeld merk van onze duitse keukens       Haecker is een voorbeeld merk van onze duitse keukensExpress is een voorbeeld merk van onze duitse keukens

‘I-KOOK levert keukens uit Duitsland van topkwaliteit en de laagste prijs! En de service en garantie zijn hier ook prima geregeld!’

Professionele montage bij al onze kwalitatief hoogwaardige Duitse keukens

Als de keuze voor een Duitse keuken eenmaal gemaakt is, dan is de volgende beslissing die van montage. Zelfmontage is een optie, zeker omdat alle kasten reeds in de fabriek in elkaar zijn gezet. Het zijn dus géén bouwpakketten zoals je tegenwoordig vaak ziet.

Kies je voor zelfmontage dan wordt je door I-KOOK altijd voorzien van professioneel advies. Als er onverhoopt iets tegenzit zul je ervaren dat je I-KOOK adviseur altijd naast je staat.

Kies je ervoor om de keuken gebruiksklaar te laten monteren, dan ben je bij I-KOOK  aan het juiste adres. Ook bieden wij een extra voordelig montageproduct: Select Montage. Als je kiest voor Select Montage dan wordt je keuken door ons gemonteerd en sluit je de apparaten zelf aan.

Bij montage krijg je één jaar montagegarantie op de door ons gemonteerde artikelen. Mochten er onderdelen door toedoen van onze monteur beschadigd zijn, dan worden deze uiteraard kosteloos vervangen.

Laat je overtuigen van onze scherpe montagetarieven en bekijk de montagevergelijker van I-KOOK.

Waarom kiezen voor Duitse keukens van I-KOOK?

Al ruim 10 jaar levert I-KOOK de mooiste keukens voor de laagste prijs. Een persoonlijke aanpak van een lokale vakman staat daarbij centraal. Voor een Duitse keuken van topkwaliteit ben je bij ons altijd aan het juiste adres.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Bij I-KOOK kies je voor:

  • Advies op maat van een lokale vakman
  • Goed bereikbare showrooms bij jou in de buurt
  • Alle keukens transparant geprijsd inclusief apparatuur en werkblad. Onnodige kosten behoren dus tot het verleden
  • Duitse topkwaliteit binnen 20 dagen op maat geleverd
  • Alle kasten worden voorgemonteerd geleverd, dus geen bouwpakketten
  • Professionele montagedienst
  • Standaard 2 jaar garantie, en op sommige onderdelen zelfs 5 jaar

Altijd één jaar garantie op montagewerkzaamheden

Je koopt dus een keuken voor gegarandeerd de laagste prijs van topkwaliteit en met topservice. Bekijk ons uitgebreide assortiment topkwaliteit keukens voor de beste prijs. I-KOOK heeft de keuken voor iedereen!