Waarom liever een neutrale keukenadviseur?

ADVIES
4 min leestijd

Ontvang nu gratis het digitale I-KOOK magazine!

Als je vrienden spreekt over hun zoektocht naar een nieuwe keuken, krijg je eerst van alles te horen over de agressieve benadering van de verkopers en dan pas over de gekochte keuken. Dat kan echt héél anders! Een keukencoach, een ervaren keukenadviseur van I-KOOK, geeft je onafhankelijk advies. Het is een betrouwbaar advies van een keuken adviseur die luistert naar jouw wensen en voor jou je droomkeuken ontwerpt!

Deskundig keukenadvies - werkblad uitzoeken met een onafhankelijke keukenadviseur van I-KOOK
Foto: Deskundig keukenadvies – werkblad uitzoeken met een onafhankelijke keukenadviseur van I-KOOK

Het wordt helemaal jouw keuken!

De aanpak van een professionele I-KOOK keukenadviseur

Een keukencoach van I-KOOK bespreekt met jou wat je mooi vindt en wat het best in de keukenruimte past.

Samen met je keukencoach maak je een uitgebreid plan. Daarin kijk je naar je favoriete keukenindeling, inbouwapparatuur en in jouw lievelingsstijl keukenfrontjes en aanrechtblad uit de landelijke, moderne, industriële of design keuken.

Onafhankelijk advies van I-KOOK keukenadviseur - keukencoach André
Foto: Onafhankelijk advies van I-KOOK keukenadviseur – keukencoach André

Keuken ontwerpen; van keukendroom naar droomkeuken!

Bij het begin van het ontwerp weet ik graag de afmetingen van de keuken. Vervolgens probeer ik een goede indruk te krijgen van de smaak van de klant en het toekomstig gebruik van de keuken. Daarmee kunnen I-KOOK keukenadviseurs in het keukenatelier inschatten welke fabrikanten het best matchen qua ontwerp en degelijkheid.

Nadat de functie en indeling min of meer duidelijk is, komen we bij de materialen keuze. Dit heeft veel invloed op de kosten en dan is het heel prettig als ik een indicatie heb hoeveel je wilt uitgeven.

Hierbij komt het regelmatig tot lastige afwegingen. Als keukencoach begrijp ik dat en denk graag mee. Mijn advies gaat vaak naar functionaliteit. Bijvoorbeeld liever een oven dan een kokend-water-kraan. Je hebt ook keuze uit zeer realistische natuursteen-look keukenbladen die veel gunstiger geprijsd zijn. Ik laat het je allemaal zien. De uiteindelijke keuze maak je altijd zelf!

I-KOOK keukenadviseurs zijn niet gebonden aan specifieke merken. Misschien heb je al een duidelijke voorkeur voor bepaalde keukenapparatuur? Ik hoor het graag. Dit is vrijwel altijd in te passen.

Hergebruik van apparaten uit de oude keuken

Wanneer een oude keuken vervangen wordt, is er soms nog niet lang geleden een nieuwe koelkast of afwasmachine aangeschaft. Ik vind het als keuken adviseur een goed en duurzaam plan om deze keukenapparaten weer een plekje te geven in de nieuwe keuken.

Keukenfabrikant informeren over al aanwezige keukenapparatuur door I-KOOK keukenadviseur Jimmy
Foto: Keukenfabrikant informeren over al aanwezige keukenapparatuur door I-KOOK keukenadviseur Jimmy

Ik geef de keukenfabrikant instructie om de kasten te maken voor de al aanwezige apparaten. Met een foto van het typeplaatje van de inbouwapparaten gaat dat probleemloos.

Renovatie van de bestaande keuken

Er is niet altijd een hele nieuwe keuken nodig. Wanneer de indeling goed is en de kasten nog stevig zijn, denk dan eens aan een renovatie!

Als keukenadviseur van I-KOOK breng ik graag een bezoekje aan huis om samen te kijken hoe we de make-over of modernisering van je keuken aanpakken. Alles wat je niet hoeft te vervangen is goed voor het milieu én je portemonnee!

De perfecte keuken ontwerpen samen met een onafhankelijke keukenadviseur van I-KOOK
Foto: De perfecte keuken ontwerpen samen met een onafhankelijke keukenadviseur van I-KOOK

Onafhankelijk advies van een keukencoach, dé I-KOOK keukenadviseur

Heb je plannen voor je keuken? Wil je op je gemak en zonder zorgen een geweldige keuken die bij jou en je budget past?

Je bent altijd van harte welkom in de I-KOOK winkel waar je op je eigen tempo prachtige keukens bewondert. Je kunt de keukencoaches van I-KOOK altijd om raad vragen. Deze professionele keukenadviseurs geven je een onafhankelijk advies en zij willen maar één ding: de perfecte keuken voor jou ontwerpen! Ontdek samen met je ervaren keuken adviseur de vele mooie mogelijkheden voor jouw keuken. Lees ook de reviews van eerdere klanten over hun keukencoach.

Maak hier een  afspraak met een I-KOOK keukencoach in je buurt!

Dit artikel is geschreven door

Lees meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.