Jouw keuken ontwerpen start hier!

KEUKENS
4 min leestijd

Ontvang nu gratis het digitale I-KOOK magazine!

De keuken betekent heel veel voor jou én voor de interieursfeer in heel je woning! Maar… hoe begin je met keuken ontwerpen? Ik help je graag met de volgende slimme keuken ontwerpen tips. Je zult genieten van de mooie foto’s met bijzondere keuken ontwerpen voorbeelden in verschillende keukenstijlen.

Keuken ontwerpen in de I-KOOK keukenplanner, kan ook jij!

Probeer ‘m zelf maar uit! Je kunt gelijk met de I-KOOK keukenplanner aan de slag. Heel eenvoudig kun je je eigen keuken ontwerp maken, met alles erop en eraan en in de kleuren die jij het mooist vindt. De zelfgemaakte keuken ontwerpen voorbeelden kun je altijd aanpassen, doorsturen en posten op Facebook en Instagram!

Zwarte keuken met eiland, Nobilia Riva 840
Foto: Greeploze keuken met eiland – Nobilia Riva zwarte keuken met notenhout

Keuken ontwerpen tips van een ervaren keukencoach

Een keukencoach is dé vakman voor een betrouwbaar advies, met bruikbare tips en goeddoordachte keuken ontwerpen voorbeelden. Deze keukenspecialist gaat aan de slag met al jouw ideeën en ontwerpt, binnen je budget, jouw droomkeuken in 3D en in het echt! Een adviesafspraak is zo gemaakt!

Ga voor jouw droomkeuken ontwerp!

Modern landelijke L-keuken, Nobilia Nordic 782
Foto: Modern landelijke L-keuken – Nobilia Nordic

Je keuken plannen, waar begin je?

Jouw keuken wordt een gezellige verzamelplaats van familie en vrienden waar volop gekookt, geproefd en heel veel gelachen wordt! De juiste sfeer en gezelligheid realiseren is een belangrijk punt bij het keuken ontwerpen. Ik geef je graag handige ideeën voor het samenstellen van je keuken. En….  je krijgt zeker inspiratie van de foto’s met schitterende keuken ontwerpen voorbeelden van nu!

Jouw ideale keukenindeling: praktisch en o zo mooi!

Als je keukenindeling perfect georganiseerd is, dan komt de rest van het inrichten ook helemaal goed! Ik start mijn keuken ontwerpen tips altijd met een opdracht: bedenk welk keukenontwerp je fantastisch vindt en of je er genoeg ruimte voor hebt. Waar loop je tegen aan in je ‘oude keuken’ en wat wil je oplossen bij een nieuwe keuken kopen? Ook belangrijk om over na te denken: Is koken je lust en je leven of laat je regelmatig eten bezorgen? Ik kan je verschillende keuken ontwerpen voorbeelden geven, waarbij een zeer uitgebreide keuken is samengesteld met allerlei luxe keukenapparaten die uiteindelijk nooit gebruikt werden.

Aanrechtblad op juiste hoogte, Nobilia Riva 839
Foto: Aanrechtblad op juiste hoogte – Nobilia Riva

Een fijne keuken, helemaal op jou afgestemd!

De ene mens is de andere niet! In mijn rijtje van belangrijke keuken ontwerpen tips komt ook de lengte van de hoofdgebruiker voor. Dit is belangrijk bij het bepalen van je keukenblad, spoelbak en inbouw oven hoogte. Welke afstanden in de werkdriehoek van kookplaat, spoelbak en koelkast zijn voor jou ergonomisch het fijnst? En… als je linkshandig bent, draait de opstelling beter helemaal om!

Keukenlade indeling met bestekbak & keukenlade met glazen front, Nobilia Riva betonlook keuken
Foto: Keukenlade indeling met bestekbak & keukenlade met glazen front – Nobilia Riva betonlook keuken

Handig en fraai opbergen!

Je ziet ze hierboven al staan, de keuken ontwerpen voorbeelden van keukenkasten en lades met een geweldig mooie indeling. Van opbergruimte kun je nooit teveel hebben en als het er dan ook nog stijlvol uitziet, komt jouw droomkeuken steeds dichterbij! In keukenkastjes zonder deurtjes, in stalen rekken en op wandplanken staan je verse kruidenpotten, mooiste schalen en bijzondere keukenspulletjes te pronken. In manden verzamel je de losse keukenrommeltjes. Scheelt weer een lade vol!

Creëer jouw favoriete stijl!

Met hele kleine details als keukengrepen kun je jouw lievelingskeukenstijl accentueren. Maar wat is jouw favoriete keukenstijl? De landelijke o zo gezellige keuken, de frisse en vrolijke moderne keuken, de stoere industriële keuken of de luxe design keuken. Eén van mijn keuken ontwerpen tips is eigenlijk: houdt niet te veel vast aan één stijl. Combineer er op los!

Keukenstijl kiezen: houten industriële keuken met zwarte keukenkasten, Nobilia Structura 402
Foto: Keukenstijl kiezen: houten industriële keuken met zwarte keukenkasten – Nobilia Structura

Wie gaat jouw droom-keuken ontwerpen?

Met de I-KOOK keukenplanner kun je gelijk starten met ‘Doe-het-zelf’ keuken ontwerpen. Varieer eindeloos met keukenkasten, grepen, aanrechtbladen en nog veel meer. Natuurlijk kun je ook je keuken laten ontwerpen…

De mooiste keuken ontwerpen voorbeelden van kleuren en materialen moet je in het echt zien én aanraken in de I-KOOK keukenwinkel. Een keukenspecialist geeft je keuken ontwerpen tips waar jij nog niet aan gedacht hebt. Samen ontwerp je, binnen je budget, een nog mooiere keuken dan in jouw dromen! Een afspraak met een betrouwbare en ervaren keukencoach is zo gemaakt!

 

 

Dit artikel is geschreven door

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.