"We voelden ons gelijk op ons gemak."

Vincent van Elk
Rotterdam
23-12-2021

“We voelden ons gelijk op ons gemak.”

Na lang zoeken voor een geschikte keuken zijn wij uiteindelijk bij I-KOOK in Capelle aan den IJssel blijven hangen. Het eerste ontvangst was al zeer hartelijk en wij voelden ons gelijk op ons gemak. Buiten de standaard opstellingen van de keukens hadden ze er ook een opgesteld die onze aandacht trok. Na veel passen en meten vanuit I-KOOK (positief bedoeld, ze willen er zeker van zijn dat alles past in de ruimte waar de nieuwe keuken komt te staan) hebben wij een leuke deal kunnen krijgen.

Bijna binnen alle afgesproken levertijden is de keuken geplaatst. (elektronische apparatuur was vertraagt door de huidige omstandigheden) om toch te kunnen koken wij een inductie kookplaat uit de showroom gekregen om toch te kunnen koken.

Ook zeker het vermelden waard zijn de monteurs die de keuken hebben geplaatst. super toffe gasten en super vrolijk die goed werk afleveren en tips en tricks meegaven waar ik zelf niet bij had stil gestaan.

Ik kan geen vergelijk maken met het plaatsen van een andere keuken door een ander bedrijf, maar een eerste indruk verteld vaak of je goed zit met je gevoel. Ons gevoel bij I-KOOK (André) was gelijk al goed en hebben er geen spijt van een echte aanrader al was het alleen maar om even binnen te lopen om zelf de sfeer te proeven.

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie mooie review en fijn om te horen dat jullie alles zo fijn hebben ervaren. De keuken staat prachtig in jullie woning, geniet ervan!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.