"Na twee keer een positieve ervaring kan dit geen toeval meer zijn."

Ton en Willy de Jong
Hendrik Ido Ambacht
12-04-2018

“Na twee keer een positieve ervaring kan dit geen toeval meer zijn.”

Zes jaar geleden hebben we bij I-KOOK een keuken besteld. Na een xx advies is de keuken door de monteurs van I-KOOK gemonteerd. We waren toen al verbaasd over het enthousiasme en de vakkundigheid van de medewerkers en monteurs.

Na een verhuizing naar een ander huis waren we van plan om hierin een nieuwe keuken te laten plaatsen. Omdat we zo tevreden waren over de eerste keuken was het niet moeilijk om weer voor I-KOOK te gaan. Aan al onze verwachtingen is weer volledig voldaan. Vanaf het moment van meedenken hoe de keuken er uit gaat zien tot aan de montage is met dezelfde vakkundigheid uitgevoerd.

We zijn ook positief over de manier hoe de keuken onderdelen, twee hoog en met een inpandige lift, door de meubeltaxi is afgeleverd.
De dagen die voor de montage stonden zijn in een prettige en ongedwongen sfeer verlopen. Tijdens het monteren was niets vanzelfsprekend. Alles werd met ons besproken voordat het werd geplaatst. Bij het afleveren van de keuken onderdelen bleek de onderverlichting niet in het pakje aanwezig te zijn. Na een paar telefoontjes heeft de monteur deze de volgende dag in Zevenhuizen opgehaald om er toch voor te zorgen dat de keuken op de afgesproken dag volledig werd afgeleverd.

Mochten we in de nabije toekomst weer een keuken aanschaffen zal dit weer bij I-KOOK zijn. Na twee keer een positieve ervaring kan dit geen toeval meer zijn.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.