"Twee prachtige nieuwe keukens."

Thomashuis Gouda
Gouda
07-04-2022

“Twee prachtige nieuwe keukens.”

Voor de zorginstelling Thomashuis in Gouda waren wij op zoek naar twee nieuwe keukens. Na enig onderzoek zijn wij ter oriëntatie bij I-KOOK Alphen aan den Rijn langsgegaan. De showroom van I-KOOK zag er verzorgd en inspirerend uit, dit gaf ons ook de voorkeur om de keukens hier te laten ontwerpen.

Keukencoach (adviseur) Frans Kooij heeft ons geholpen bij de realisatie van beide keukens. Hij kwam met goede oplossingen voor de keuken in het hoofdgebouw, waar andere nog niet op waren gekomen. Uiteindelijk hebben we twee unieke keukens ontworpen, met behulp van de adviserende rol van Frans. We wilden de keukens binnen 2 dagen laten monteren, zodat onze cliënten er zo min mogelijk last van zouden hebben, dit was volgens Frans geen probleem. Onze vaatwasser bleek later niet meer leverbaar te zijn, daarvoor hebben wij ons geld netjes terug gekregen en hebben wij deze elders gekocht.

Tijdens de levering bleek er een spoelbak te missen, maar dit heeft Frans gelukkig supersnel opgelost. De kundige monteurs hebben de keukens binnen 2 dagen netjes gemonteerd, daarnaast kwamen ze nog met goede tips en dachten ze in oplossingen.

Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en het uiteindelijke resultaat, bedankt Frans!

Leuk dat ik jullie mocht begeleiden naar deze prachtige keukens, dat hebben we samen mooi voor elkaar! Ik wens jullie allen veel plezier met de twee nieuwe aanwinsten!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.