"Aanrader."

Said Tsouli
Hoogvliet
08-10-2021

“Aanrader.”

Wij hebben na vele bezoeken van keukenzaken uiteindelijk gekozen voor I-KOOK Barendrecht. Hier werden wij geholpen door Patrick, een zeer vriendelijke en eerlijke verkoper, die tijd voor je neemt en geen bekende verkoop praatje houd. Na de bestelling moesten wij zoals vele mensen wat langer wachten i.v.m. de corona periode.

Uiteindelijk was alles naar tevredenheid geleverd, maar ontbrak de wasmachine, ( leveringsprobleem bij Siemens) na een belletje met Patrick, werd de zelfde dag nog de wasmachine elders opgehaald en persoonlijk door Patrick aan huis geleverd! (dat is pas service toch! ).

Na enkele weken kwam Patrick zelfs thuis om de keuken te bekijken en navraag doen over hun service ! Wij raden zeker deze zaak in Barendrecht aan, en ook met name Patrick, die staat daar met een lach op je te wachten. 🙂

Bron: Qasa

Hallo Said, wat een mooie review heb ik van je ontvangen. Bedankt voor jullie gastvrijheid. Ik wens jullie veel (kook) plezier met de nieuwe keuken. Hij staat mooi te glimmen in jullie kamer. Echt een pronk stuk!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.