S.L. Grijspaardt

S.L. Grijspaardt
Poeldijk
16-07-2020

“Open en eerlijk wezen zij ons op voor- en nadelen van onze wensen.”

Vanaf het eerste contact zijn wij zeer vriendelijk geholpen door Hein. Met verstand van zaken heeft hij ons geholpen met het samenstellen van onze keuken. Open en eerlijk wees hij ons op voor- en nadelen van onze wensen. Bij I-KOOK geen oneindige/schimmige onderhandelingen over de prijs alsof we op de markt staan, maar open communicatie over de prijzen.

Zeer flexibel werd onze keuken in verschillende opstellingen ingetekend zodat we niets aan het toeval overlieten. De montage door monteur Ed was perfect. Zelden zo’n strak ingebouwde keuken gezien als door Ed opgeleverd. Vanwege de Corona crisis ontbrak de kookplaat bij oplevering van de keuken, maar I-KOOK heeft alles op alles gezet om er voor te zorgen dat de kookplaat gemonteerd was vóór onze verhuizing.

De aftersales van I-KOOK is werkelijk perfect. We wilden tóch nog een stootstrip aan ons aanrecht en zonder blikken of blozen werd deze er bij geleverd als ‘service van de zaak’.

Als je zaken wilt doen met een keukenleverancier die zich aan zijn afspraken houdt, kies dan voor I-KOOK Den Haag.

Hartstikke bedankt voor jullie reactie! Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen! Ik wens jullie nogmaals veel plezier met jullie prachtige keuken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.