"Desondanks ben ik supertevreden met mijn keuken!"

Roel
Roermond
16-12-2016

“Desondanks ben ik supertevreden met mijn keuken!”

Medio 2015 is mijn zoektocht naar een keuken voor in mijn nieuwbouwwoning gestart. Toen ik na diverse gesprekken op diverse locaties en grondig zoekwerk op internet eenmaal het juiste ontwerp, materiaalkeuze en apparatuur had vastgesteld ben ik op zoek gegaan naar de goedkoopste aanbieder. Uiteindelijk kwam ik ook terecht in Sittard.

De showroom doet minder luxe aan dan in de meeste keukenzaken waar ik ben geweest, maar op het moment dat ik precies weet wat ik wil doet dat er voor mij niet toe. Het verkoopproces verloopt er minder “glad” en dat bevalt ook prima.

 

Uiteindelijk zijn we het eens geworden over de prijs en hebben we een deal gesloten. Doordat mijn woning pas in april 2016 is opgeleverd bleken enkele apparaten helaas niet meer leverbaar, waardoor er zaken moesten worden aangepast. Voor mijn gevoel zijn de meer- en minderprijzen die hiermee gemoeid waren reëel.

 

Helaas ging het flink mis met de (externe) montageservice. Kwalitatief prima werk geleverd, alleen afspraken maken en vooral nakomen was een drama. Wat op één of twee dagen klaar had moeten zijn heeft uiteindelijk ruim een week gekost en heeft aan mijn kant voor een hoop ergernis gezorgd. Nogmaals, over de kwaliteit van het werk niks te klagen, maar het kost I-Kook wel de 5e ster in de beoordeling.

 

Desondanks ben ik supertevreden met mijn keuken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.