"Wij zijn erg positief over hoe alles is verlopen en tevreden met zowel het verkooptraject, de service als het eindresultaat!"

Raimond & Daniëlle Wolkotte
Den Haag
02-09-2019

“Wij zijn erg positief over hoe alles is verlopen en tevreden met zowel het verkooptraject, de service als het eindresultaat!”

Via een familielid zijn we bij I-KOOK terechtgekomen. Daar zijn we zeer goed geholpen door Danny! Hij nam uitgebreid de tijd, liet ons meerdere opties zien en dacht mee met onze wensen.

Het ontwerp blijkt achteraf zeer goed overeen te komen met het eindresultaat. De kleuren komen niet 100% overeen, maar het ontwerp geeft wel een goed beeld van hoe het geheel eruit komt te zien.

We zijn zeer tevreden over alle contactmomenten en afspraken in de winkel. Ook de levering is prima verlopen. De montage is door ons zelf gedaan. Vragen tijdens de montage zijn ook prima en duidelijk beantwoord. Na montage bleken we nog een extra bestekbak nodig te hebben, die gratis is nageleverd. Top service!

We hebben onlangs I-KOOK aangeraden bij een collega die op zoek was naar een nieuwe keuken. Zij hadden al vele keukenzaken bezocht zonder succes. Na een bezoek bij I-KOOK zijn ook zij geslaagd bij I-KOOK in Zaandam!

Wij zijn erg positief over hoe alles is verlopen en tevreden met zowel het verkooptraject, de service als het eindresultaat! Eigenlijk boven onze verwachting. Inmiddels heb we al heel wat uurtjes doorgebracht in de nieuwe keuken.

Dank voor je hulp/advies en de goede service vanuit I-Kook!

Wat super om jullie positieve reactie te lezen! Ik wens jullie heel veel plezier met jullie keuken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.