"Zo blij dat we de keuze hebben gemaakt voor I-KOOK en raden dan ook iedereen aan om hier een bezoekje te brengen."

Pip & Davy
Krimpen aan de Lek
26-05-2020

“Zo blij dat we de keuze hebben gemaakt voor I-KOOK en raden dan ook iedereen aan om hier een bezoekje te brengen.”

Wat een verademing was het eerste wat we dachten toen we bij I-KOOK binnen stapten. Na diverse bezoekjes aan andere keukenboeren waar we bijna gedwongen werden om gelijk een keuken aan te schaffen konden we bij I-KOOK op ons gemak rondkijken zonder dat we gelijk aangesproken werden.

Nadat we een rondje hadden gelopen kwam Rob op ons af met de vraag of hij ons kon helpen. Dit was ons 1e huis en gelijk een nieuwbouwhuis dus konden wel wat advies gebruiken. En wat heeft Rob dat goed gedaan! We kregen alle tijd om erover na te denken en om alles goed te bespreken met onze ouders. Onze droomkeuken is 1.5 jaar na ons 1e bezoek aan I-KOOK geplaatst. Omdat we hier en daar nog wat aan wilden passen, wat totaal geen probleem was, werden we inmiddels vaste klant bij I-KOOK en het was gewoon gezellig als we er waren.

Peter kwam de keuken plaatsen en wat een top vent is dat. Alles ging in overleg en onderling een gezellig praatje en grapje gemaakt. Zo blij dat we de keuze hebben gemaakt voor I-KOOK en raden dan ook iedereen aan om hier een bezoekje te brengen. Rob en Peter, super bedankt, jullie zijn toppers!

Bedankt voor jullie mooie review. Fijn dat jullie zo tevreden zijn met jullie keuken en de weg daarnaartoe, deze werkwijze is voor ons heel normaal, maar het is altijd fijn om te horen! Nu heerlijk genieten in jullie eerste huis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.