"Als klant alle aandacht gehad."

Pim & Janneke
Appingedam
05-05-2022

“Als klant alle aandacht gehad.”

Na enige tijd zoeken en reviews lezen op internet, in zee gegaan met I-KOOK en een afspraak gemaakt bij de vestiging in Veendam. Daar hebben we geen spijt van gehad. Tijdens de afspraak werd alle tijd voor ons uitgetrokken, waardoor we rustig konden kijken, vragen stellen en beslissen. Ook na het accepteren van de offerte werden vragen die we nog hadden en kleine aanpassingen vlot en naar tevredenheid behandeld.

De keuken is vakkundig in twee dagen gemonteerd door een aardige monteur die vooraf ook de benodigde aansluitingen regelde en bovendien gaande de rit vlot allerlei kleine ‘probleempjes’ elimineerde. Er was een wachttijd en ook enkele apparaten moesten nageleverd worden, maar daarmee hadden we geen problemen. De keuken is met de levering twee weken geleden van de afwasmachine nu ècht klaar en we zijn met het uiteindelijke resultaat en het gebruik erg tevreden.

Gedurende het hele proces (van enkele maanden) het gevoel gehad als klant alle aandacht te hebben gehad en dat voelde comfortabel.

Bedankt voor de complimenten, fijn om te horen dat jullie het gehele proces comfortabel hebben ervaren. Ik vond het leuk jullie te mogen begeleiden naar een prachtig eindresultaat en wens jullie bij deze veel kookplezier toe!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.