"Niets dan lof.'"

Pieter
Zoetermeer
19-07-2018

“Niets dan lof.'”

Uiteindelijk hebben wij onze ideale keuken gevonden bij I-Kook in Alphen aan den Rijn. Door hen werd in vergelijking tot andere keukenaanbieders een zeer concurrerende offerte gedaan. De manier waarop wij door Paul Ouwerkerk te woord werden gestaan gaf ons veel vertrouwen. Geen gepush zodat in alle rust een beslissing kon worden genomen. Echt een verademing ten opzichte van sommige andere keukenaanbieders. Paul gaf daar waar nodig bruikbare adviezen. Kortom wat betreft de behandeling door I-KOOK Alphen aan den Rijn niets dan lof.

De plaatsing werd verricht door René Gräber van De Keukenstellers. Een man die zijn vak verstaat en naar alle waarschijnlijkheid voor elk probleem wel een passende oplossing weet te vinden. De keuken staan als een huis.

Als enige minpuntje kan worden aangevoerd dat één van de ladekasten niet was voorzien van het juiste front, maar gelet op het feit dat dit meteen door I-KOOK Alphen aan den Rijn werd opgepakt, hebben wij er alle vertrouwen in dat ook dit goed gaat komen.
Dit laatste puntje is dan ook de reden dat wij vier sterren geven. Als dit direct goed zou zijn gegaan zou I-Kook Alphen aan den Rijn zeker in aanmerking zijn gekomen voor 5 sterren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.