"Het is net dat stukje extra wat ze bieden."

Peter Scholte
Ridderkerk
03-09-2022

“Het is net dat stukje extra wat ze bieden.”

Zeer deskundig en empathisch geholpen door Zieneb in Barendrecht. Gewoon relaxed en alle tijd genomen voor ons. Zieneb heeft zeer veel materiaalkennis en wist hierdoor al onze (soms kritische) vragen in één keer te beantwoorden. Voor de juiste keuze van ons granieten werkblad heeft ze een afspraak gemaakt bij de bladen fabrikant, zo konden we bladen op ware grootte zien.

I-KOOK is werkelijk een andere ervaring voor ons geweest. De verkoop is oprecht of je nu een keuken koopt voor €10.000 of 40.000 euro, dat maakt geen verschil. Alleen de zin: Denk er nog gewoon even rustig over na, dat geeft enorme vertrouwen en maakt het kopen bij I-KOOK een positieve ervaring! Dit hebben wij nog nergens anders meegemaakt (bij de aankoop van ons derde keuken). Je krijgt ook nog de ruimte om te veranderen voordat de keuken officieel geplaatst gaat worden.
Mocht er een nieuw model uitkomen van je koelkast of oven, etc, dan krijg je deze ook zonder gedoe. Materialen zijn van zeer hoge kwaliteit (mooie afwerken en binnenkanten).

Het is net dat stukje extra wat ze bieden en hierin enorm flexibel in zijn!

Kortom, enorm tevreden, Als onze keuken geplaatst is zullen we hierover een zeer uitgebreide review schrijven met foto’s en meer.

Bedankt voor jullie mooie review! Superleuk dat ik mag helpen bij de realisatie van jullie droomkeuken. We gaan er iets prachtigs van maken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.