"We zijn hartstikke blij met de keuken."

Mayron Haazen
Someren
10-03-2022

“We zijn hartstikke blij met de keuken.”

Wij hebben onze keuken gekocht bij I-KOOK. De verkoper Oelse heeft ons geweldig geholpen van het begin tot het einde van het proces. Waar we in het begin nog zoekende waren qua kleuren en afmetingen heeft Oelse verschillende (3D) tekeningen en mogelijkheden laten zien, dit hielp ons enorm. Daarnaast konden wij rustig een keuze maken betreft de kleuren en materiaalcombinatie.

Je krijgt een mooie offerte voor de prijs en er is geen druk dat je het perse vandaag moet kopen i.v.m. aanbiedingen, oftewel een prettige omgeving om een keuken te kopen.

Nadat de keuze was gemaakt werden we op de hoogte gehouden qua levering en plaatsing en beide was helemaal prima. Tijdens de plaatsing werd door de monteurs goed meegedacht met eventuele vervolgstappen bij de plaatsing van de vloer.

We zijn hartstikke blij met de keuken en komen zeker terug bij I-KOOK als we weer een keuken moeten kopen.

Bron: Qasa

Beste Mayron, wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe keuken. Samen hebben we naar een prachtig resultaat gewerkt, wat nu in jullie woning staat te schitteren! Ik wens jullie veel kook- en gebruiksplezier toe, maar dat zal wel goedkomen denk ik... ?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.