uit 32 klantervaringen
"De vrijheid gecombineerd met een bepaalde structuur, waar ik met afwisselende werkzaamheden jou als klant helemaal tevreden mag maken. Dat is de reden waarom ik elke dag weer met plezier naar het werk ga!"
L. van der Tholen
Eindhoven
31-10-2023

“Echt de moeite waard om eens binnen te lopen”

We hebben voor een klein budget een keuken gekocht bij I-KOOK. We zijn goed geadviseerd en hebben een BORA kookplaat met afzuigsysteem. We bleven binnen ons budget en hielden zelfs geld over om de keuken door hun vakmensen te laten zetten! Ook dat is goed bevallen. Ze waren vriendelijk en overlegden goed. Ook praktisch nagedacht over bepaalde dingen. Kortom: we zijn superblij met onze keuken! Echt de moeite waard om eens binnen te lopen en advies te vragen!

Bron: Qasa

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Bedankt voor de mooie review. Fijn dat de montage door onze vakmensen ook goed is bevallen. Veel kookplezier!

Sofka Trajcevska
Eindhoven
29-09-2023

“Goede en vriendelijke service”

The whole process from the first informative meeting, to the design of the kitchen, the measuring and the installation went perfectly well. The staff at I-KOOK did an impressive job in their design, they tried to find the best possible offer of a kitchen that suited our budget. The installment went super fast and excellent. The kitchen is amazing, we could not ask for more! I recommend the I-KOOK kitchen experts to all who want a excellent quality of a kitchen given with and excellent and friendly services.

Bron: Qasa

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Thanks for the nice review! Great to hear that you are so satisfied! Enjoy your new kitchen.

Familie Wijs
Eindhoven
20-06-2023

“Wij waren nogal wispelturig, maar keukencoach Oelse heeft alle geduld gehad.”

Zeer tevreden over de service van I-KOOK! Wij waren nogal wispelturig, maar Oelse heeft alle geduld gehad net zolang tot we 100% tevreden waren over het ontwerp. Er waren wel wat tegenslagen, maar dat heeft I-KOOK zonder zeuren opgelost. En dat vind ik belangrijker dan dat het meteen perfect gaat. Enige minpuntje: ik vind dat de montage her en der wat slordig gedaan is in eerste instantie. Maar niets dat niet opgelost is of kan worden. Al met al zijn we dik tevreden!

Bron: Qasa

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Bedankt voor je eerlijke review. Ik vind het belangrijk dat we problemen direct aanpakken en oplossen. Het eindresultaat is een prachtige keuken. Geniet ervan!

Elsje
Geldrop
28-12-2022

“Een top winkel!”

Ik kwam deze keukenspecialist tegen op internet en was op zoek naar een budget keuken. De offerte bij I-KOOK lag enkele euro’s onder andere keukenzaken.

Eenmaal aangekomen werd ik geholpen door Oelse, een zeer fijne verkoper. Hij dacht echt met mij mee en gaf goede tips, niks opdringerig. Oelse luisterde goed wat ik wilde, dat kan ik niet zeggen van de andere zaken, deze waren echt bezig met verkoop techniek. Ga zeker daar een kijkje nemen als je op zoek bent naar een keuken. Later kreeg ik opnieuw kosteloos een paneeltje dat niet de goede maat had.

Een top winkel!

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Bedankt voor het delen van je ervaring, fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Samen hebben we een schitterende keuken ontworpen, met al je persoonlijke wensen erin verwerkt. Ik wil je bedanken voor de gezellige gesprekken en wens je bij deze veel kookplezier toe.

Hans Mutsers
Someren
11-08-2022

“Er kwamen verassende dingen naar voren.”

We waren toe aan een nieuwe keuken en kwamen via bekenden terecht bij I-KOOK. Na een bezoek aan de showroom kwam Oelse op huisbezoek voor een advies op maat. Uit het huisbezoek kwamen verrassende dingen naar voren waar wij zelf nog niet aan hadden gedacht. Wij waren het dan ook snel eens met elkaar over hoe de keuken er uit moest zien. Na het huisbezoek verliep het maken van de tekening tot de levering uitstekend. De keuken is zeer vakkundig gemonteerd. De magnetron en vaatwasser waren op moment van levering nog niet beschikbaar maar hier werden we goed van op de hoogte gehouden. Tijdens het hele proces is I-KOOK al zijn afspraken goed en op tijd nagekomen.

We zijn zeer tevreden over de keuken en is makkelijk in gebruik. Oelse bedankt voor het goede advies en begeleiding van het proces.

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Fijn om te horen dat de keuken bevalt. Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar een prachtig resultaat, waar we zeker trots op mogen zijn! Ik wens jullie veel kookplezier toe en natuurlijk veel gezellige en mooie momenten! 😊

Familie Bekers
Best
14-07-2022

“Kennis, service en vriendelijkheid hoog in het vaandel.”

Zeer fijne keukenzaak. Wij werden geholpen door Oelse. Hij heeft ons begeleid van begin tot eind. De contacten waren ok na het sluiten van de deal prettig. Afspraken zijn nagekomen. Alles is op tijd geleverd en geplaatst. Wij zijn super tevreden en raden I-KOOK ook aan. Top bedrijf, met kennis, service en vriendelijkheid hoog in het vaandel.

Bron: Qasa

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review, fijn dat alles naar wens is verlopen. Het resultaat mag er zeker zijn, prachtig. Ik wens jullie veel kookplezier toe!

Mayron Haazen
Someren
10-03-2022

“We zijn hartstikke blij met de keuken.”

Wij hebben onze keuken gekocht bij I-KOOK. De verkoper Oelse heeft ons geweldig geholpen van het begin tot het einde van het proces. Waar we in het begin nog zoekende waren qua kleuren en afmetingen heeft Oelse verschillende (3D) tekeningen en mogelijkheden laten zien, dit hielp ons enorm. Daarnaast konden wij rustig een keuze maken betreft de kleuren en materiaalcombinatie.

Je krijgt een mooie offerte voor de prijs en er is geen druk dat je het perse vandaag moet kopen i.v.m. aanbiedingen, oftewel een prettige omgeving om een keuken te kopen.

Nadat de keuze was gemaakt werden we op de hoogte gehouden qua levering en plaatsing en beide was helemaal prima. Tijdens de plaatsing werd door de monteurs goed meegedacht met eventuele vervolgstappen bij de plaatsing van de vloer.

We zijn hartstikke blij met de keuken en komen zeker terug bij I-KOOK als we weer een keuken moeten kopen.

Bron: Qasa

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Beste Mayron, wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe keuken. Samen hebben we naar een prachtig resultaat gewerkt, wat nu in jullie woning staat te schitteren! Ik wens jullie veel kook- en gebruiksplezier toe, maar dat zal wel goedkomen denk ik... ?

Märlin Dijk van der Ven
Eindhoven
25-11-2021

“Onze verwachting is overtroffen.”

Geholpen door Oelse, wist precies onze wensen samen te vatten in een 3D tekening en deed suggesties, servicegericht, klantvriendelijk, betrokken en snelle levering. Keuken is inmiddels geplaatst en heeft onze verwachting overtroffen! Werden dag na plaatsing ook nog gebeld door Oelse, top!

Bron: Qasa

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Prachtig eindresultaat! De keuken komt goed tot zijn recht in jullie woning en biedt daarnaast veel (opberg)ruimte. Leuk dat ik jullie hiermee heb mogen helpen, geniet ervan!

Familie de Laat
Oosterhout
29-10-2021

“Een prachtige keuken en bijkeuken.”

Wij hebben bij I-KOOK Eindhoven een prachtige keuken en bijkeuken gekocht. We zijn van begin tot einde geweldig goed geholpen en geadviseerd door Oelse. Hij dacht super met ons mee over de prijs en praktische zaken. Ook toen bleek dat de bijkeuken niet paste heeft hij dit meteen opgepakt en een nieuwe tekening gemaakt. Top service geleverd. Dit bedrijf krijgt van ons dik verdient 5 sterren vanwege het goed nakomen van afspraken, klantvriendelijkheid en service. En alles lekker helder, eerlijk en doorzichtig! Bedankt I-KOOK, dikke duim omhoog!

Bron: Qasa

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review, goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Het is zeker een prachtige witte keuken en hij past perfect in de gekozen ruimte! Nogmaals wens ik jullie veel kookplezier toe, maar dat zal zeker wel goed komen denk ik... ?

Christel
Eindhoven
29-10-2021

“Super bedankt.”

Wij zijn super geholpen door Oelse. Kundig advies en uiteindelijk een tot een ontwerp gekomen waar we enorm blij mee zijn. Tijdens het ontwerp proces zijn er wat dingen veranderd waar wij in eerste instantie niet bij stil stonden. We kregen de tijd om er goed over na te denken en daardoor hebben we nu een mooie en functionele keuken. We hebben een ruime keuken met een kasten wand en groot kookeiland. Precies naar wens. Super bedankt voor de uitstekende service!

Bron: Qasa

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat alles naar wens is verlopen! De foto spreekt voor zich, prachtig! Ik wens jullie nog vele jaren plezier met jullie nieuwe keuken.

Marlou
Limburg
15-10-2021

“Erg blij met het resultaat.”

Zeer goede ervaring met I-KOOK Eindhoven in het bijzonder met verkoopcoach Oelse, hij dacht goed mee, was altijd vriendelijk, is aan huis geweest voor de kleur te bepalen, afspraken werden nagekomen en de kwaliteit en prijsverhouding van de keuken is ook gewoonweg goed.

Ik ben erg blij met het resultaat en beveel I-KOOK dan ook zeker aan.

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Fijn dat je zo blij bent met je nieuwe keuken, goed om te horen! Ik vond het leuk en gezellig om jou te mogen begeleiden naar deze prachtige keuken. Ik wens je nog veel kookplezier toe en natuurlijk een hoop heerlijke gerechten.

Toon Peters
Asten
17-09-2021

“Een en al lof.”

We hebben in april 2021 een nieuwe keuken laten installeren door I-KOOK. We zijn zeer tevreden over de geïnstalleerde keuken alles werkt perfect en ziet er prachtig uit.
Een en al lof voor Oelse Venhuizen de keukencoach die ons begeleide.

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en leuk dat ik jullie hiermee mocht begeleiden. Het resultaat is prachtig, geniet ervan!

Vlassak
Budel
17-09-2021

“Prima geholpen, alle afspraken nagekomen!”

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Bedankt voor je review, geniet ervan!

Marc
Eindhoven
31-08-2021

“Een top zaak die ik iedereen zou aanraden.”

Een prettige zaak waar je rustig een keuken kunt samenstellen, zonder opdringerige verkopers. Men neemt uitgebreid de tijd om je zowel gevraagd als ongevraagd advies te geven. Wat mij betreft een top zaak die ik iedereen zou aanraden.

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Bedankt voor deze mooie review en de aanbeveling, fijn dat alles naar wens is verlopen. Geniet ervan!

Cremers
Sint Odiliënberg
06-07-2021

“Er werd rustig alle tijd voor ons genomen.”

Zeer vriendelijk, open en lief geholpen door Oelse, hij was rustig en heeft alle tijd voor ons genomen. Uiteindelijk hebben we een leuke knusse keuken gekocht voor de verhuur.
Oelse Bedankt!

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Graag gedaan! Succes met de verhuur!

J. Voermans
Someren
05-05-2021

“Prima advies.”

Wij zijn zeer tevreden over de keuken die bij ons is geplaatst door I-KOOK Eindhoven. Samen met de keukencoach Oelse hebben we een keuken uitgezocht. Hij luisterde goed naar wat wij wilde en gaf een prima advies.
Bij de plaatsing waren wel wat onderdelen niet geleverd. Dit is naderhand geleverd zodat onze keuken compleet was.

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Bedankt voor jullie review! Ik ben blij dat jullie alles zo positief hebben ervaren. Samen hebben we een prachtige keuken gecreëerd, die perfect in jullie woning past!

Steven & Kim
Ell
14-04-2021

“Proberen echt het maximale uit de mogelijkheden te halen.”

Uitstekend geholpen door het team van I-KOOK, in specifiek Oelse. Goede service en komen netjes de gemaakte afspraken na. Denken goed met je mee qua wensen en proberen echt het maximale uit de mogelijkheden te halen, in de positieve zin. We kunnen iedereen dan ook I-KOOK aanbevelen. Bedankt mannen!

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Bedankt voor al jullie complimenten en de aanbeveling. Leuk dat ik jullie hiermee mocht helpen, het eindresultaat is prachtig. ?

J. Voermans
Someren
14-04-2021

“Zeer tevreden.”

Wij zijn zeer tevreden over de keuken die bij ons is geplaatst door I-KOOK Eindhoven. Samen met de keukencoach Oelse hebben we een keuken uitgezocht. Hij luisterde goed wat wij wilde en gaf een prima advies. Bij de plaatsing waren wel wat onderdelen niet geleverd. Dit is naderhand geleverd zodat onze keuken compleet was.

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn en bedankt voor jullie complimenten. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen met deze prachtige keuken. geniet ervan! ?

Mevr. Arwegen
Mol
31-03-2021

“Wat een service.”

We zijn super tevreden, niet alleen over de keuken maar ook over de service eromheen.
We wonen in België en er was een kast beschadigd, Oelse is speciaal voor ons de kast komen brengen “wat een service”
Ik zou iedereen I-KOOK aanbevelen!

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Bedankt voor het toesturen van de review en foto's. Fijn dat alles zo naar wens is verlopen en dat jullie zo tevreden zijn, daar doen we het voor.. ? Geniet van jullie prachtige keuken!

Tom van Gisbergen
Geldrop
24-12-2020

“OELSE mijn keuken kanjer!!.”

Geen agressieve verkoop vrijblijvend. Goed ontvangst. OELSE mijn keuken kanjer!!!! Wat mooi zo blij. Ik zeg ga naar I-KOOK Eindhoven top service.

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Wat leuk om te horen! Bedankt voor de complimenten. Ik wens je nog veel kookplezier toe.

Birgitte
Eindhoven
18-12-2020

“Blij met het resultaat en goed geholpen.”

Erg fijn dat Rutger (monteur) altijd reageerde op advies vragen!

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Veel kookplezier toegewenst!

Tom van Gisbergen
Geldrop
18-12-2020

“Top Service!”

Geen agressieve verkoop vrijblijvend. Goed ontvangst. OELSE mijn keuken kanjer!!!! Wat mooi, zo blij. Ik zeg ga naar I-KOOK Eindhoven top service.

Dhr. van Grinten
Venlo
15-11-2020

“Prima ervaring.”

We hebben een inbouwkeuken gekocht en zijn zeer tevreden met de persoonlijke betrokkenheid van Oelse en zijn collega’s. De scherpe prijs en mooie, kwalitatief goede keuken zorgen voor een prima ervaring met I-KOOK.

Bron: Qasa

D. Cools
Tilburg
15-11-2020

“Zoek je een nieuwe keuken is mijn advies ga zeker eens informeren bij I-KOOK voor de mogelijkheden!”

Heel blij met mijn nieuwe keuken via I-KOOK Eindhoven. Oelse heeft goed meegedacht in advies en uitwerken van wat ik in gedachten had. Monteurs ook heel kundig en vriendelijk. En ook de service daarna met de afhandeling van nog wat kleine zaken is naar tevredenheid.

Zoek je een nieuwe keuken is mijn advies ga zeker eens informeren bij I-KOOK voor de mogelijkheden!

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Hartstikke bedankt voor deze mooie review en de complimenten! Samen hebben we een prachtige keuken neergezet, geniet ervan!

Pauline Buitelaar
Veldhoven
20-05-2020

“Vriendelijk, behulpzaam en oprechte interesse.”

Super goede service, oog voor persoonlijke wensen, mogelijkheden en smaak. Zeer vriendelijke behulpzaamheid met oprechte interesse en zonder verkooppraatje.

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Bedankt voor je mooie woorden! Ik vond het leuk om je te mogen helpen. Geniet van je prachtige keuken!

Sabit Dursun
Roosendaal
12-02-2020

“Vriendelijk en eerlijk.”

Ik ben gewoon erg tevreden over gehele weg van het kiezen t/m verplaatsen van keuken tijdens kopen bij I-KOOK. Verder waren alle ondersteunende mensen er vriendelijk en eerlijk.

José en Ger Hamers
Rosmalen
24-01-2020

“Alle afspraken werden nagekomen.”

De aankoop van onze keuken werd begeleid door Oelse. Hij gaf ons goede adviezen voor de opstelling en materialen van de keuken.
De aankoop, levering en installatie verliep volgens gemaakte afspraken, die werken ook nagekomen.
Alle lof voor de heren Erwin en Rutger die onze keuken vakkundig hebben geplaatst!

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke reactie! Leuk dat ik jullie heb mogen helpen, de ruimte is optimaal benut, en het resultaat is prachtig!

Marijn
Eindhoven
04-12-2019

“De levering en plaatsing had beter gekund, klantvriendelijkheid en service is top”.

De eerste winkel waar we zijn wezen kijken was I-Kook Eindhoven vanwege de goede reviews. Tijdens ons eerste gesprek hebben we ons meteen laten helpen door Rob, een zeer prettige ervaring. We kwamen binnen met het idee de huidige L-vormige keuken te vervangen door eenzelfde L-vormige modernere keuken. Maar kwamen uiteindelijk naar buiten met een zeer mooi, nieuw ontwerp met schiereiland. Erg gaaf! De keuken zou ook nog snel kunnen geleverd kunnen worden (dat wilde we graag) dus we waren erg blij.

Helaas zijn er ook enkele punten van kritiek die voor ons de aanschaf van de keuken toch ook minder leuk hebben gemaakt. We zijn eind mei in de showroom geweest omdat we de keuken snel wilde hebben. Deze zou begin/half augustus geleverd worden. Ik heb me ingezet om alle benodigde informatie zo snel mogelijk op te sturen en heb actief om status updates gevraagd. Helaas zijn er vanuit de kant van I-kook veel vertragingen geweest waardoor de keuken pas half september kwam. Aangezien de oude keuken er inmiddels al uit was, was dit even lastig. Daarnaast is me de belofte gemaakt dat ik snel en op tijd een leidingsschema zou krijgen ivm het storten van een betonvloer. Aangezien een deel van de leidingen hier doorheen moest, was dit erg belangrijk. Toch is het schema pas 2 weken na stortdatum gekomen.

Een ander punt van kritiek is over de montage (waar ik zelf ook inzie dat er door ons en onze loodgieter een inschattingsfoutje is gemaakt). De montage is erg netjes gedaan en de monteurs waren zeer aardig, daar alle lof voor. Echter heeft de loodgieter die bij ons de voorbereidingen heeft gedaan de waterleidingen en afvoer “kaal” afgeleverd (zonder aansluitingen op de leiding). De loodgieter had dit bewust zo gedaan zodat de leidingen uiteindelijk bij montage op de meest ideale plek in het keukenkastje zou kunnen worden afgemonteerd. De monteurs gaven aan hier helemaal niks mee te kunnen omdat de kunststofleidingen van een ander merk waren dan het persgereedschap wat ze hadden (liet ik me vertellen). Dit verhaal bleek na wat inwinning van advies bij een speciaalzaak niet correct. Zelf heb ik het ervaren alsof de monteurs gewoon geen zin hadden om deze leiding aan te sluiten (Zeg dat dan, dat heb ik liever dan een smoes). Ik heb namelijk aangeboden zelf materialen te gaan halen wanneer dit nodig zou zijn. Het probleem was niet het missende materiaal, maar de technische onmogelijkheid aldus de monteurs. Ik begrijp dat er exact volgens het leidingsschema moet worden opgeleverd, maar een achteraf zo klein detail heeft toch voor een erg vervelend gevoel gezorgd. En wanneer je 185 euro (exclusief materiaal) extra betaald voor het aansluiten van de apparatuur, verwacht ik wel dat 2 perskoppelingen zetten geen probleem moet zijn. Op deze manier is de 185 euro die je bovenop het monteren betaald voor het aansluiten makkelijk verdiend.

Kortom, ik ben erg blij met de keuken en het eerste deel van het aankoopproces. De levering en plaatsing kan wat mij betreft nog flink wat verbetering gebruiken.
Toch wil ik Rob en Oelse graag bedanken voor hun hulp, ze zijn namelijk telefonisch altijd erg goed bereikbaar en staan je graag (en zeer klantvriendelijk) te woord! Per mail is I-kook Eindhoven ook bereikbaar, maar een reactie duurt helaas enkele dagen. Tip is dus om telefonisch contact op te nemen

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Bedankt voor je uitgebreide review. We nemen je punten van kritiek zeker ter harte om onze werkwijzen te verbeteren. Veel plezier met jullie nieuwe keuken! ?

Familie van der Horst
Helmond
12-11-2019

“Zeer vriendelijk, behulpzaam en de koffie stond altijd klaar.”

Wij zijn uiterst tevreden met de service van I-KOOK. Oelse was zeer vriendelijk en behulpzaam en de koffie stond altijd klaar. Ze waren niet opdringerig en dachten goed met ons mee. Wij zijn in eerste instantie naar I-KOOK gegaan vanwege het uittrekbare werkblad dat enorm handig is in een kleinere keuken. We hebben hier veel plezier van en we kunnen het echt adviseren. Bedankt nog Oelse voor je persoonlijke bezoekje en de bos bloemen. We zullen jullie aanbevelen bij iedereen die een nieuwe keuken nodig heeft.

Oelse Venhuizen
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, geniet van jullie keuken!

Hielkje
Helmond
19-09-2018

“Ik ben heel erg tevreden over mijn keuken, en ook over de service van I-kook.”

Brenda
Geldrop
19-07-2018

“I-KOOK heeft me weten te verassen.”

Service en transparantie staat hoog in de vaandel. Dit was al merkbaar bij het eerste gesprek waarbij echt de aandacht werd genomen om te luisteren naar mijn wensen en budget. Tevens werd de, voor mij onbekende, apparatuur duidelijk uitgelegd waardoor ik vertrouwen kreeg om hiervoor te gaan.

Ook na de levering van de keuken was er nog contact over montage vragen en een nabestelling. Er werd met me meegedacht en de nabestelling werd snel geplaatst.

Kortom, een keukenzaak die ik in eerste instantie niet kende maar me heeft weten verrassen en kwaliteit weet te bieden!

Mijn complimenten!

J.C. Willegers
Bergen op Zoom
11-06-2015

“Bij speciale wensen wordt er alles aan gedaan om het te realiseren.”

Nemen alle tijd bij het uitzoeken en samenstellen van de keuken. Denken mee in gebruik van de keuken. Bij speciale wensen wordt er alles aan gedaan om het te realiseren. Levering op tijd. In het kort perfect!

"De vrijheid gecombineerd met een bepaalde structuur, waar ik met afwisselende werkzaamheden jou als klant helemaal tevreden mag maken. Dat is de reden waarom ik elke dag weer met plezier naar het werk ga!"

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.