Een keuken waar we elke dag van genieten.

Maltie & Khushi
Den Haag
30-05-2023

“Een keuken waar we elke dag van genieten.”

We hebben vorig jaar onze keuken een complete make-over laten geven en we kunnen met volle overtuiging zeggen dat het de beste beslissing is geweest sinds wij hier wonen! Kijkend naar het ontwerp: onze keuken is zorgvuldig ontworpen om maximale efficiëntie en gebruiksgemak te bieden. Elk aspect van de indeling is doordacht, met voldoende werkruimte, slimme opbergoplossingen en handige details die het koken een waar genot maken. We kunnen gemakkelijk de ingrediënten sorteren en ons keukengerei netjes opbergen, waardoor we tijdens het koken veel meer georganiseerd zijn. Ikzelf ben vooral dol op het aanrechtblad van hoogwaardig graniet, dat niet alleen een luxueuze uitstraling heeft, maar ook heel gemakkelijk schoon te maken is. Wat betreft de apparatuur in onze nieuwe keuken, kunnen we alleen maar zeggen: wow!
We hebben nu een grote kookplaat waardoor we meerdere grote wokken tegelijk kunnen gebruiken en twee ovens waardoor we niet meer hoeven te wachten totdat een ovengerecht klaar is. De vaatwasser is stil en efficiënt. Onze nieuwe keuken is een droom die onze verwachtingen overtreft: koken aan de ene kant terwijl mijn dochter haar huiswerk maakt aan de bar aan de andere kant. De keuken is een plek geworden waar we graag tijd doorbrengen. Dat begint al vroeg in de ochtend als we aan de bar ontbijten. De lunch eten we ook graag in de keuken en als we ‘s avonds snel iets moeten eten, is dit ook de perfecte plek. Mijn waardering gaat uit naar Awinaash Bandhoe voor zijn vakmanschap; we wisten niet goed wat we allemaal wilden maar door te luisteren naar onze wensen en behoeften is het resultaat een keuken die perfect bij onze levensstijl past en waar we elke dag van genieten.

Bron: Qasa

Leuk om te lezen dat de keuken jullie nieuwe favoriete plek is geworden en jullie er met zijn alle zoveel tijd in doorbrengen. Dat maakt het echt een droomkeuken. Het eindresultaat is super geworden. Ik wens jullie er heel veel plezier in.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.