"Goed geholpen worden van begin tot het eind, goed advies en alle tijd en aandacht: dat gun je toch iedereen."

Kitty Boer-Puyn
Brielle
03-09-2019

“Goed geholpen worden van begin tot het eind, goed advies en alle tijd en aandacht: dat gun je toch iedereen.”

Ik heb I-KOOK gevonden via Facebook. Daar kwam ik een mogelijkheid tegen om je eigen keuken te ontwerpen. Keukencoach Patrick heeft n.a.v. van mijn ontwerp-pogingen contact opgenomen voor een afspraak. Wat we als bijzonder klantvriendelijk hebben ervaren is dat we buiten openingstijden konden afspreken. Dat is erg prettig als je een eigen zaak hebt en dus dezelfde werktijden als winkels.

De manier waarop we zijn geholpen hebben we van begin tot eind als een warm bad ervaren. De afspraken over oplevering en plaatsing zijn perfect nagekomen. Het 3D-ontwerp in de winkel geeft je een goede indruk van hoe mooi het gaat worden. We vinden het eindresultaat nog mooier dan de 3D-tekening.

Voor het inmeten van de keuken is Mark langs geweest en heeft alles tot op de millimeter ingemeten. De keuken is geplaatst door Mels, die super netjes en mooi werk heeft afgeleverd. Hij heeft ons bovendien een betere oplossing gegeven voor de vensterbank dan de aannemer.

We zijn vooral zeer blij met de Quooker-kraan waar zowel kokend heet water als koelbruisend water uit getapt kan worden. En het inductiekoken bevalt ook erg goed. We hadden 1 servicepunt, namelijk het vastzetten van de vaatwasser. Met het openen van de deur bleek deze namelijk iets te verschuiven. De afspraak om deze te verzetten is afgestemd en volledig naar tevredenheid verholpen.

Ik zou I-KOOK zeker aanraden bij familie en vrienden. Goed geholpen worden van begin tot het eind, goed advies en alle tijd en aandacht: dat gun je toch iedereen.

Blijf wie jullie zijn, jullie doen het goed!!!

Dankjewel voor je positieve reactie, super om te lezen dat je zo lovend bent over I-KOOK. Ik wens je heel veel kookplezier in je nieuwe keuken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.