Een nieuwe keuken en bijkeuken.

Ilse
Eindhoven
20-12-2023

“Een nieuwe keuken en bijkeuken.”

Wij hebben een bijkeuken aangeschaft bij I-KOOK Eindhoven. We zijn erg vriendelijk geholpen en er is goed meegedacht in de indeling van de bijkeuken. Ook is er heel goed rekening gehouden met ons budget, waar we ruim binnen bleven door slimme oplossingen.

Ervaring van 3 oktober 2022:
Een riante keuken aangeschaft met o.a. een eiland van 4,5 meter. Erg goed geholpen met keuze in o.a. materiaal blad. Ook goed meegedacht over opties/indeling van de kasten/lades. Er is ruim de tijd genomen voor ons om alles goed te bekijken en te bespreken. Heel fijne ervaring!

Bron: Qasa

Dank voor het delen van je ervaring! We zijn heel blij dat we mochten bijdragen aan zowel de aanschaf van je bijkeuken als je riante keuken. Het is geweldig om te horen dat ons team vriendelijk en behulpzaam was en goed heeft meegedacht over de indelingen en materialen, zowel voor de bijkeuken als voor het eiland van 4,5 meter. Bij I-KOOK Eindhoven nemen we graag de tijd om samen met onze klanten alle details te bekijken en te bespreken. Bedankt voor het vertrouwen in I-KOOK Eindhoven en geniet van jullie nieuwe keuken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.