"Open en eerlijke sfeer."

Herman van der Linde
Veendam
23-06-2022

“Open en eerlijke sfeer.”

Wij geven I-KOOK en Joyce 5 sterren. Voordat we in gesprek gingen met Joyce hadden wij al veel informatie verzameld over keukens. Onze ervaring is dat er veel verschil is tussen de diverse keukenzaken, met name de behandeling van de klant. Wij vonden ons gesprek met Joyce het prettigst. Ze is heel rustig, luisterde goed naar onze wensen en had vooral geen gladde verkooppraat. Haar 3D ontwerp – wat ze ter plekke had gemaakt – gaf een zeer goed beeld van de werkelijkheid. De sfeer bij I-KOOK sprak ons ook aan, open en eerlijk.

Daarnaast zijn ze zeer bereid om mee te denken in alle opzichten. Het eindresultaat is een ontwerp dat volledig aan onze wensen voldoet en past binnen ons budget. Als extra service werden we na het sluiten van de overeenkomst gebeld met het aanbod om onze keuken al eind oktober 2022 te plaatsen i.p.v. de eerdere afspraak in januari 2023. Joyce had onthouden dat we de keuken eigenlijk graag voor de kerst wilden hebben. Door extra mogelijkheden deed zich een eerdere kans voor en daar heeft ze naar gehandeld, top!

Wij raden het zeker aan om een afspraak te maken bij I-KOOK en een gesprek aan te gaan als je van plan bent een nieuwe keuken te kopen.

Bedankt voor jullie complimenten. Leuk dat ik jullie heb mogen helpen met het ontwerpen van de keuken, samen gaan we voor een mooi resultaat zorgen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.