"Er kwamen verassende dingen naar voren."

Hans Mutsers
Someren
11-08-2022

“Er kwamen verassende dingen naar voren.”

We waren toe aan een nieuwe keuken en kwamen via bekenden terecht bij I-KOOK. Na een bezoek aan de showroom kwam Oelse op huisbezoek voor een advies op maat. Uit het huisbezoek kwamen verrassende dingen naar voren waar wij zelf nog niet aan hadden gedacht. Wij waren het dan ook snel eens met elkaar over hoe de keuken er uit moest zien. Na het huisbezoek verliep het maken van de tekening tot de levering uitstekend. De keuken is zeer vakkundig gemonteerd. De magnetron en vaatwasser waren op moment van levering nog niet beschikbaar maar hier werden we goed van op de hoogte gehouden. Tijdens het hele proces is I-KOOK al zijn afspraken goed en op tijd nagekomen.

We zijn zeer tevreden over de keuken en is makkelijk in gebruik. Oelse bedankt voor het goede advies en begeleiding van het proces.

Fijn om te horen dat de keuken bevalt. Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar een prachtig resultaat, waar we zeker trots op mogen zijn! Ik wens jullie veel kookplezier toe en natuurlijk veel gezellige en mooie momenten! 😊

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.