"De keuken is een plaatje."

Hans Jongejan
Waddinxveen
03-02-2022

“De keuken is een plaatje.”

Top bedrijf. I-KOOK Zoetermeer. Alles verliep vlekkeloos. Wij zijn geholpen door Jordi. Niets was te veel voor hem. Als ik een vraag had, kon ik hem bellen. Hij dacht mee en was altijd bereikbaar. De keuken is een plaatje en van goede degelijke Duitse kwaliteit.

Er moet een frontje nageleverd worden en de combi-magnetron was niet gelijk leverbaar. We kregen netjes een combi-magnetron in bruikleen totdat de oorspronkelijke geleverd wordt. Vandaag hierover contact opgenomen met Richard, hij ging er achter aan en binnen 10 minuten had ik een reactie/antwoord terug. Ook dit werd weer snel afgehandeld.

Verder wil ik nog vermelden dat de chauffeurs die de keuken komen brengen zeer vriendelijk waren, zoals ook degene die de keuken hebben geplaatst. Dit waren echt vaklui.
Ik ben zó positief, dat ik mijn collega, die ook op zoek is naar een keuken, heb geadviseerd ook bij I-KOOK te gaan kijken.

Bedankt voor je mooie, uitgebreide review. Goed om te horen dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat en het voorafgaande traject, wat immers erg gezellig was. Samen hebben we een prachtige keuken ontworpen, die perfect staat in jullie woning. Geniet ervan!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.