uit 22 klantervaringen
Zoetermeer
“Ik luister goed naar jouw wensen en neem de tijd om samen alles door te spreken. Op deze manier kan ik iets functioneels en moois ontwerpen waar jij gelukkig mee zal zijn. Wanneer klanten niet goed weten hoe zij de ruimte kunnen indelen, help ik ze graag met een ontwerp die hun verwachtingen overtreft!”
Gerard en Annet Beukema
Zoetermeer
29-09-2023

“Een top adviseur”

Nieuwe keuken gekocht. Eerste keukenzaak waar eerst geluisterd werd. Ik bedoel echt geluisterd. Geen enkele dwang gevoeld. Keurige offerte met 3d tekeningen, Afwikkeling en samenwerking met de aannemer ging soepel en kwalitatief erg goed. Gezegd moet worden dat wij Jordi Neefe een top adviseur vinden en hebben genoten van zijn aanpak. Ik zelf kom uit het bedrijfsleven en heb op dit gebied wel het e.e.a, meegemaakt. Jordi is een welkome afwisseling. Een toppertje dus.

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Fijn om te horen dat jullie een goed gevoel hebben over onze service en aanpak. Bedankt voor het mooie compliment en ik wens jullie heel veel plezier in de nieuwe keuken!

Wick Bosveld
Zoetermeer
16-05-2023

“Zeer tevreden”

Het was een feestje om de keuken met keukencoach Jordi te ontwerpen en te bestellen. Wij zijn zeer tevreden over het verloop van aankoop, levering én plaatsing (top monteur)!

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Ik vond het ook een feestje om samen de keuken te ontwerpen. Fijn dat jullie tevreden zijn. Ik wens jullie veel plezier in de nieuwe keuken.

Ilse van Eijk
Zoetermeer
21-02-2023

“Ik ben heel blij met de indeling en het resultaat.”

In de vestiging Zoetermeer ben ik erg goed geholpen door Jordi. Samen met hem heb ik mijn eigen ontwerp verdere invulling gegeven. De tips van Jordi waren erg zinvol. Het meenemen van panelen om thuis de kleur te bekijken was allemaal geen probleem. De keuken is na een paar maanden geleverd en vakkundig geïnstalleerd. Ik heb de keuken nu een half jaar in gebruik en ik ben nog steeds heel blij met de indeling en het resultaat. Ik raad jullie vestiging zeker aan en in het bijzonder Jordi!

Jordi Neefe
Keukencoach

Bedankt voor de review, Ilse! Met een paar aanpassingen in jouw eigen ontwerp hebben we er samen een prachtige keuken van gemaakt. Geniet ervan!

Verboekend
Zoetermeer
28-12-2022

“Een hele mooie keuken.”

Goede keuze voor de keuken. Enorm goed geslaagd door goed advies en geen opdringende verkoper. We waren volledig vrij in onze keuze en we werden getipt als er iets mooiers of beters was voor dezelfde prijs. Dus er werd meegedacht. We hebben een hele mooie keuken voor een hele mooie prijs. Ook de nazorg was top. Er waren een paar kleine puntjes die heel snel opgelost waren. Jordi was onze adviseur en we denken dat we daar enorm geboft mee hebben betreft de snelle afwikkeling van oplevering tot volle tevredenheid.

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Goed om te horen dat jullie een fijne ervaring hebben gehad. Bedankt voor de leuke gesprekken met als eindresultaat deze mooie betonlook keuken!

Erik & Cynthia
28-12-2022

“Bedankt voor de goede service.”

Juli ’22 hebben wij een keuken gekocht bij I-KOOK Zoetermeer. Wij werden geholpen door Jordi. Hij nam rustig de tijd voor ons, liet ons de verschillende mogelijkheden zien en liep deze opties stap voor stap met ons door. Oktober ’22 is onze prachtige keuken geplaatst, hij is precies geworden zoals wij dat wilde! Bedankt Jordi voor de goede service!

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Graag gedaan! Superleuk dat ik jullie mocht helpen met deze prachtige, stijlvolle keuken. Echt een eyecatcher. Ik wens jullie veel (kook)plezier toe!

Diana van der Tuin
28-12-2022

“Ontzettend blij met het eindresultaat.”

Van begin tot eind goede begeleiding en communicatie van Jordy Neefe. Hij dacht goed mee met mijn wensen en liet verschillende opties zien. Ook heeft hij mij in contact gebracht met aannemer Robin Kranenburg, alles wat is besproken is uitgevoerd. Alle afspraken qua levering en montage is ook volgens afspraak verlopen, je wordt goed op de hoogte gehouden. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat.

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Fijn dat je zo blij bent met het eindresultaat. De keuken staat er chique een sfeervol bij, prachtig! Ik wens je veel woon-en kookplezier toe.

Wessel & Claudia
28-12-2022

“Wij zijn meer dan tevreden.”

We zijn supergoed geholpen door Hein en Jordi. Beide hadden een aantal slimme oplossingen/ideeën, waardoor we in onze – relatief kleine – keuken nu veel ruimte voor onze spullen hebben en waardoor alle benodigde apparatuur er in past. De keuken is vervolgens heel netjes en vakkundig geplaatst door Ed. Wij zijn meer dan tevreden met het resultaat! Heel erg bedankt!

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Fijn dat we jullie zo goed hebben mogen begeleiden! De keuken is niet alleen prachtig, maar is ook van alle gemakken voorzien en biedt daarnaast voldoende opbergruimte. Ik wil jullie bedanken voor de gezellige gesprekken en wens jullie bij deze veel (kook)plezier toe!

Ton & Hetty
28-12-2022

“Een mooie praktische keuken.”

De keuze voor I-KOOK  Zoetermeer was snel gemaakt, een mooie showroom en vriendelijke en enthousiaste keukencoaches. Samen met Jordi hebben wij de keuken inclusief apparatuur uitgezocht en samengesteld. Vanwege de verhuizing van het Westen naar het Oosten was het mogelijk om de keuken bij I-KOOK Zoetermeer te kopen en het inmeten en installeren door collega’s I-KOOK uit Hengelo te verzorgen, super geregeld! Gelukkig waren alle apparaten aanwezig bij de installatie, uitgezonderd de koelkast, die kwam wat later. In samenspraak met Jordi zonder problemen een oplossing gevonden. Het gehele traject is, samen met Jordi, op een zeer prettige manier doorlopen. Wij zijn superblij met onze mooie èn vooral praktische keuken.

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Bedankt voor de mooie review, fijn dat alles naar wens is verlopen. Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar een prachtig, maar vooral ook praktisch eindresultaat. Ik wens jullie veel plezier toe in jullie nieuwe woning, maar dat zal vast goed komen met deze schitterende keuken!

Denise Delhaas
Rodenrijs
28-12-2022

“Goed geholpen.”

Erg goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Medewerker dacht ook serieus goed mee en kwam met hele goede voorstellen. Keuken zelf geplaatst en dan kom je er toch achter dat niet alles zomaar op elkaar past. Kast onder de kraan moest een beetje verbouwd worden om de kraan passend te maken. Kast onder de inductieplaat moest een rand uitgefreesd worden anders past deze ook niet. Verder goed advies van jullie monteurs.

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten, de keuken staat er prachtig bij! Ik wens jullie veel woon-en kookplezier toe.

Jadra & Monique
18-08-2022

“Koken is elke dag een feestje.”

Bij ons 1e gesprek zijn wij gastvrij ontvangen door Jordi en hij heeft ons uitgebreide informatie gegeven, verschillende opties laten zien en met ons meegedacht. Er is goed naar onze wensen en behoeftes geluisterd, er werd ons genoeg ruimte en tijd gegeven om na te denken waar onze voorkeuren lagen. Verder zijn alle stappen doorgenomen.

De levering en montage van de keuken verliep precies via de planning en ook alle apparaten zijn diezelfde dag meegeleverd. Al met al een hele goede keuze om voor I-KOOK te kiezen! Wij zijn superblij en tevreden met onze keuken en elke dag is een feestje om te koken.

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Wat leuk om te horen dat jullie zo kunnen genieten van de nieuwe keuken, fijn dat alles naar wens is verlopen! Veel kookplezier toegewenst.

Irma Wigmans
Leidschendam
18-08-2022

“Een perfecte keuken samengesteld.”

Met Jordi Neefe heb ik een perfecte keuken kunnen samenstellen in combinatie met het interieurontwerp van mijzelf. Hij heeft erg goed geluisterd naar mijn wensen, de keuze van apparatuur besproken en hier ruim de tijd voor genomen deze te laten zien en te vergelijken. De tip voor een andere materiaal van het aanrechtblad maakte de keuze makkelijker en gaf het perfecte resultaat van het totaal. De installatie is erg vakkundig en netjes gedaan. De houten afwerking heb ik hierdoor perfect kunnen plaatsen.

Jordi heeft van het hele traject een feestje gemaakt. Dankjewel daarvoor!

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Wat een mooi resultaat! Ik vond het erg leuk om met een paar adviezen jouw eigengemaakte keukenontwerp om te toveren naar deze prachtige keuken. Een hele leuke samenwerking!

Familie Tostmann
Leidschendam
18-08-2022

“Tevredenheid van de klant staat centraal.”

Na positieve ervaringen met I-KOOK in de familie kwamen we terecht bij I-KOOK in Zoetermeer. Onze keukencoach Jordi straalde vanaf het begin uit dat de tevredenheid van de klant voor hem het belangrijkste was. Nooit heeft hij ons onder enige druk gezet om snel te beslissen. Na meerdere bezoeken aan de showroom werden wij het eens over de nieuwe keuken. Na de plaatsing zijn er altijd nog een paar rimpeltjes die glad gestreken moeten worden.

Ook in de nazorg was I-KOOK geweldig. Nooit werd maar zelfs gesuggereerd: “kan het niet een onsje minder!”

Bij de te maken keuzes stond inderdaad onze tevredenheid steeds op de eerste plaats en het resultaat mag er wezen: een prachtige keuken waar wij nog lang plezier van zullen hebben. Kortom: I-KOOK, een echte aanrader!

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review! Trots dat we samen tot dit schitterende resultaat zijn gekomen, waar jullie zeker nog lang van kunnen genieten.

Familie Cocx
Zoetermeer
18-08-2022

“Al veel positieve reacties gehad.”

Na 28 jaar was onze keuken aan vervanging toe, na wat keukenzaken bezocht te hebben kwamen we uit bij I-KOOK, zat toevallig bij ons om de hoek, wel zo praktisch! Samen met de keukencoach Jordi zijn we tot een ontwerp gekomen. Wat fijn was dat we bestaande keukenapparatuur dat nog goed was mee konden nemen, werd door I-KOOK ook weer ingebouwd (over duurzaamheid gesproken!)

Al met al, zeer prettig contact, we werden steeds op de hoogte gehouden over de stand van zaken via mail of telefonisch. Inmiddels is de keuken geplaatst, al veel positieve reacties gehad!

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Samen hebben we de huidige keuken (op een duurzame manier) omgetoverd tot een nieuwe, schitterende keuken. Leuk dat ik jullie hiermee heb mogen helpen, geniet ervan!

Joost Mentink
Leiden
28-04-2022

“Prima communicatie.”

Erg fijn dat iemand langs kwam om de keuken goed op te meten. Goede, uitgebreide tekeningen en goede en duidelijke informatie voor de technische aansluitingen. prijs / kwaliteit verhouding erg goed, kastjes, lades, werkblad en cooker echt van prima kwaliteit. Proces met verkoper ging erg goed en vriendelijk. Prima communicatie. Enige minpunt was de levering van apparatuur. Op dag van levering kregen we te horen dat er geen apparatuur zou zijn. Bedrijf was daarna wel coulant met een bijdrage leveren in de meerkosten van andere apparatuur die ik zelf heb aangeschaft en de montage ervan. Als de apparatuur tijdig was geleverd, zou het bedrijf een super beoordeling hebben ontvangen.

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat jullie zo tevreden zijn! De levering van de apparatuur liep inderdaad niet helemaal vlekkeloos, maar gelukkig hebben we dit samen opgelost. Ik wens jullie veel plezier met deze prachtige keuken.

Hans Jongejan
07-04-2022

“Netjes geplaatst.”

Prima prijs kwaliteitsverhouding. Uitstekend geholpen door Jordi. Niets was hem te veel. Keuken keurig netjes geplaatst. Voor mij een volgende keer weer I-KOOK.

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten, fijn dat alles naar wens is verlopen. De foto spreekt voor zich... prachtig! Veel kookplezier toegewenst.

Chris Gerlings
Zoetermeer
24-02-2022

“Top geregeld.”

Top geregeld, er ging weinig mis. Martin Leuering is een uitstekende vakman en heeft in 1 week de keuken er goed ingezet. Normaal zou dit 2 dagen moeten zijn. Later is hij ook nog eens terug geweest om de puntjes op de i te zetten.

Ook de mensen van de winkel hebben zeer goed gehandeld en ons uitstekend geholpen.

Al met al een goede ervaring, nogmaals bedankt Jordi.

Jordi Neefe
Keukencoach

Fijn dat alles naar wens is verlopen! Samen hebben we een prachtige keuken ontworpen, die perfect in jullie woning past, geniet ervan!

Hans Jongejan
Waddinxveen
03-02-2022

“De keuken is een plaatje.”

Top bedrijf. I-KOOK Zoetermeer. Alles verliep vlekkeloos. Wij zijn geholpen door Jordi. Niets was te veel voor hem. Als ik een vraag had, kon ik hem bellen. Hij dacht mee en was altijd bereikbaar. De keuken is een plaatje en van goede degelijke Duitse kwaliteit.

Er moet een frontje nageleverd worden en de combi-magnetron was niet gelijk leverbaar. We kregen netjes een combi-magnetron in bruikleen totdat de oorspronkelijke geleverd wordt. Vandaag hierover contact opgenomen met Richard, hij ging er achter aan en binnen 10 minuten had ik een reactie/antwoord terug. Ook dit werd weer snel afgehandeld.

Verder wil ik nog vermelden dat de chauffeurs die de keuken komen brengen zeer vriendelijk waren, zoals ook degene die de keuken hebben geplaatst. Dit waren echt vaklui.
Ik ben zó positief, dat ik mijn collega, die ook op zoek is naar een keuken, heb geadviseerd ook bij I-KOOK te gaan kijken.

Jordi Neefe
Keukencoach

Bedankt voor je mooie, uitgebreide review. Goed om te horen dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat en het voorafgaande traject, wat immers erg gezellig was. Samen hebben we een prachtige keuken ontworpen, die perfect staat in jullie woning. Geniet ervan!

M. Uittenbogaard – Schweig
Zoetermeer
20-01-2022

“Perfect”

Wij zijn erg goed door Jordi geholpen met het kiezen en bij de begeleiding van het kopen van onze nieuwe keuken bij I-KOOK Zoetermeer. Compleet geleverd zonder beschadigingen. Ook het plaatsen door onze aannemer ging zonder problemen. Alles paste en klopte. Kortom: perfect!

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, leuk dat ik jullie hiermee mocht helpen. Geniet ervan!

Jeroen & Anita van Es
Leiden
20-01-2022

“Alles echt top geregeld”

Super blij met onze keuken van I-KOOK! Hele goede service, één belletje en alles word geregeld. Onze vaatwasser zat er bij levering niet bij, die heeft Jordi Neefe de dag dat hij daar geleverd werd persoonlijk bij ons thuis gebracht! Ik kan niks negatiefs bedenken, alles echt top geregeld. Bij een volgende keuken gaan wij zeker weer naar I-KOOK!

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Beste Jeroen & Anita, wat leuk dat ik jullie mocht helpen aan een prachtige landelijke keuken. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat. Wie weet zien we elkaar in de toekomst nog eens! Geniet ervan.

Marijke
Zoetermeer
18-11-2021

“Alles keurig en compleet bezorgd.”

Prima begeleiding en advies door Jordi bij de keuze van de keuken.
Alles keurig en compleet bezorgd. Er ontbrak alleen het korfje voor in de spoelbak, maar dat kwam Jordi zelf brengen

Kortom: een aanrader

Bianca Azier
Leidschendam
29-10-2021

“Dank is groot.”

Super goed geholpen door Jordy. Eindresultaat is echt top mede ook door de twee heren die de keuken hebben geplaatst. Het enige waar ik tegen aangelopen ben als leek is dat er teveel bij komt kijken waar je geen benul van hebt bijv de acties die jezelf moet ondernemen als je van gas naar inductie koken gaat . Dus een stappenplan voor dummies had voor mij wel kunnen helpen. Verder top service precies gekregen wat ik graag wilde hebben. Mijn dank is groot!

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten, fijn dat je zo tevreden zijn. Mijn excuses dat ik niet duidelijk ben geweest over overstap op inductie. Op de website hebben we verschillende blogs over de voorbereidingen voor de plaatsing van een keuken. Ik wens je nogmaals superveel plezier met je nieuwe keuken.

Cher Otterspeer-Wiegman
Pijnacker
09-09-2021

“Een prachtige keuken.”

Wij hebben bij I-KOOK Zoetermeer een prachtige keuken gekocht. Het is super mooi geworden, goed en degelijk materiaal. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijke service, de snelle en duidelijke communicatie en alles is voorspoedig verlopen, met dank aan Jordi Neefe!

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Bedankt voor jullie review. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn over het eindresultaat. De foto spreekt voor zich... prachtig. Ik wens jullie nog veel kookplezier toe!

“Ik luister goed naar jouw wensen en neem de tijd om samen alles door te spreken. Op deze manier kan ik iets functioneels en moois ontwerpen waar jij gelukkig mee zal zijn. Wanneer klanten niet goed weten hoe zij de ruimte kunnen indelen, help ik ze graag met een ontwerp die hun verwachtingen overtreft!”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.