"Het voelde vanaf het allereerste moment heel goed."

G. Feenstra
Leeuwarden
12-11-2021

“Het voelde vanaf het allereerste moment heel goed.”

Deze recensie is geschreven nadat de keuken geplaatst was, om zo een zo volledig mogelijk beeld te geven. Onze keuken uit de vorige eeuw was al geruime tijd zó aan vervanging toe. En dus hebben wij Aug. jl. onze keuken besteld bij I-KOOK, nadat we heel wat keukens elders bekeken hadden.

Het advies en de tips, van Fokke en Gert-Jan, bij het samenstellen vonden wij fantastisch, we hadden echt geen idee wat er inmiddels mogelijk was op het gebied van mooie, moderne en functionele keukens. Ook qua apparatuur die we graag in de nieuwe keuken wilden hebben. Doordat er ruimschoots de tijd voor ons genomen werd, voelde dit vanaf het allereerste moment heel erg goed.

Omdat het zo vreselijk druk was, kon de keuken pas begin november geleverd worden en 2 dagen later geplaatst. We hadden dus ruimschoots de tijd om de keuken te voorzien van de geleverde instructies betreffende stopcontacten, kranen etc. Omdat het in ons oude huis niet helemaal recht loopt, hebben we ervoor gekozen om de keuken te laten plaatsten door een vakman. En wat een slimme zet is dat geweest! Peter heeft de gehele dag nodig gehad om de keuken te plaatsen en wat een genot om nu de keuken in de stappen.
Wat zijn wij blij dat we de keuze gemaakt hebben om onze keuken bij I-KOOK te bestellen en te laten plaatsten! Mochten we ooit weer een nieuwe keuken nodig hebben, gaan we direct weer naar I-KOOK in Oudehaske.

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie mooie en uitgebreide review. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn met jullie keuken en de (gezellig) weg daarnaartoe. De foto spreekt voor zich... het eindresultaat is erg mooi geworden. Namens ons team wensen we jullie veel kookplezier toe!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.