"De inrichting van de winkel gaf veel inspiratie."

Familie Verbruggen – Steuns
Sittard
17-11-2021

“De inrichting van de winkel gaf veel inspiratie.”

We zijn eerst bij een andere keukenleverancier geweest, maar onze aannemer vertelde dat hij veel met Roger samenwerkte en dat het hem steeds heel goed is bevallen. We hadden meteen een klik met hem. Hij is rustig, legt alles heel goed uit en we hebben de keuken diverse keren aangepast.

We mochten voor het uitzoeken van de vloer de staaltjes van de keuken meenemen om hiermee de kleuren met elkaar af te kunnen stemmen. Het idee om de deurtjes aan de voorkant van het eiland tot op de grond door te laten lopen is van hem. Hiermee zijn we uiterst tevreden, ziet heel mooi uit. Ook de koffiecorner in een van de daarvoor aangepaste hoge kasten komen van zijn hand.

De monteur werkte rustig door zonder veel pauzes. Hij zette ’s-morgens alles op een rij hoe hij de keuken ging monteren en twee dagen later was onze nogal omvangrijke keuken helemaal klaar. Bij het uitpakken van een kast bleken twee deurtjes een beschadiging te hebben, de monteur heeft dit direct doorgegeven en die zijn opnieuw besteld. De koof die we zelf hebben gemonteerd zat perfect op de juiste plaats boven de kookplaat.

We zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken waarin we ontzettend veel bergruimte hebben. De inrichting van jullie zaak heeft ons meegeholpen in het idee hoe onze eigen keuken er uit ging zien. Prettig zijn ook de diverse hoekjes waar de verkopers in alle rust met klanten kunnen spreken.

Dank jullie wel het was super en we hebben niets waarin jullie je kunnen verbeteren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.