"Wat zijn we blij dat we zijn advies gevolgd zijn."

Familie Schroote
Hoensbroek
30-06-2020

“Wat zijn we blij dat we zijn advies gevolgd zijn.”

Het online-zoekwerk voor een keuken heeft mijn vader gedaan. Naast I-KOOK Sittard ook bij een concurrent geweest: verkooppraatjes, kortingen, nu beslissen. Dat was het dus beslist niet.

Rinaldo had een ander idee voor de inrichting van onze tamelijk kleine keuken als wij hadden. Inhoudelijke argumenten van Rinaldo gaven de doorslag bij de indeling van de keuken. Wat zijn we blij dat we zijn advies gevolgd zijn.

Door een beetje water bij de wijn te doen betreffende het merk van de apparatuur hebben we uiteindelijk onze droomkeuken gekregen. Ondanks het feit dat de stukadoor de muren niet zo recht heeft gemaakt als ze moeten zijn, heeft Paul uitstekend werk geleverd door de achterwanden zo te plaatsen dat enige afwijking in de muur niet opvalt. Prima werk! Ook heeft Paul zich in het begin van de uitbraak van Corona netjes aan de regels gehouden.

We hebben geweldige aquakleur achterwanden die fantastisch passen bij de keuken. Rinaldo kom, als alle ellende voorbij is, maar eens naar het resultaat kijken.
Een collega van mij is al bij jullie geweest.

Bedankt team van I-KOOK Sittard

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.