Familie Pierik

Familie Pierik
Gangelt
30-12-2019

“Super tevreden over het advies, de kwaliteit van de keuken, de montage en de nazorg.”

Via Facebook hebben we jullie zaak ontdekt, Wendy heeft samen bij mij op de opleiding gezeten en Roger heeft met mijn man gevoetbald. We hadden een goed gevoel bij jullie winkel. De keuken is door Donne gepland.

Toen bleek dat we een(Steun)muur niet eruit konden halen, hebben we gekozen voor een stalen buis. We hebben hem net als de keuken ook zwart gemaakt. Door de steunpilaar is de doorloopruimte nog steeds prima.

De keuken is heel gaaf geworden, zeker ook door de professionele montage van Paul die tot ‘s avonds laat bij ons is geweest om de keuken te monteren en aan te sluiten.

Meteen na ingebruikname van de keuken kregen we een probleem met de combi-oven. Twee keer is een monteur geweest om hem te repareren, maar helaas lukte het niet. Gelukkig kregen we toen een nieuwe oven van een hogere prijscategorie.

Al met al zijn we super tevreden over het advies, de kwaliteit van de keuken, de montage en de nazorg die I-Kook | Keukenmatch geleerd heeft. We vinden de inrichting van jullie winkel, met allerlei vintage meubels, heel huiselijk en uitnodigend!

Bedankt voor de mooie reactie, leuk dat ik jullie heb kunnen helpen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.