"Jullie winkel sprong er met kop en schouders boven uit!"

Familie Lokin
Beek
30-12-2019

“Jullie winkel sprong er met kop en schouders boven uit!”

Jullie winkel sprong er met kop en schouders boven uit, we waren namelijk op zoek naar een winkel in de buurt met de beste reviews.

Het begon al met een zeer enthousiaste keukencoach, want zo heten de verkopers bij I-KOOK. En het zijn ook coaches, want Rinaldo is meteen bij ons komen kijken en inmeten en heeft ons heel goed geadviseerd. Door zijn advies hebben we een groter eiland en is de doorloopruimte perfect op ons afgestemd.

We vinden de keuken, die we bijna een-op-een overgenomen hebben van de opstelling in de keukenstudio echt ontzettend mooi. Het is een RVS greeploze keuken geworden, met zwarte komgreep, rvs-deuren en – lades, gunsmoke kraan en spoelbak gecombineerd met een donker kunststof werkblad en een Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging.

Voorin jullie winkel staat een vergelijkbare keuken. De realisatie van de keuken werd mogelijk door vakmanschap van de monteur. Deze monteur Paul heeft tot in de late uurtjes aan onze keuken gewerkt en er een plaatje van gemaakt.
Te vermelden is nog dat we tijdens onze verbouwing heel professioneel door Wil te woord zijn gestaan (omdat Rinaldo verlof had). We moesten de afvoer van de afzuiging van de kookplaat door de vloer aanbrengen. Wil heeft ons exact aangegeven waar dit moest gebeuren, zodat we de de vloer niet beschadigden en we zo de buis op de juiste plek konden aanbrengen.

M.a.w. de communicatie verliep vlotjes en naar tevredenheid. We hebben ook al mensen uit ons netwerk getipt naar jullie te gaan en zij zijn ook geslaagd bij jullie!
p.s. leuk detail; we werden verrast met een lekker stuk vlaai en koffie in jullie gezellige keukenshowroom.

Bedankt voor jullie mooie woorden! De keuken is echt prachtig geworden!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.