"Geen push verkoop en het was zelfs geen probleem om in onze 2afspraak het ontwerp helemaal om te gooien."

Familie Lens
Puiflijk
30-03-2020

“Geen push verkoop en het was zelfs geen probleem om in onze 2afspraak het ontwerp helemaal om te gooien.”

We waren opzoek naar een Duitse keuken. Via het internet zijn wij bij I-KOOK Veenendaal uitgekomen, hierdoor hebben we besloten om niet naar Duitsland te gaan. Daar zijn wij prettig ontvangen door Michael Verlijsdonk. Geen push verkoop en het was zelfs geen probleem om in onze 2afspraak het ontwerp helemaal om te gooien. Het 2ontwerp was erg uitdagend en wij merkte dat Micheal zijn creativiteit hier goed in kwijt kon. Michael dacht erg goed mee en kwam met goede oplossingen!

Onze keuken is gemonteerd door Patrick. Een zeer prettige monteur die meedenkt! Het betreft een woning uit 1903, dus is het prettig om te werken met een vakkundige monteur. Een zeer betrouwbare monteur die open staat voor suggestief van onze zijde.

Doordat de verbouwing de maten van de keuken heeft aangepast, moesten er 2 nieuwe zijwanden en een extra kast komen. Dit werd snel opgepakt en deze zijn inmiddels bestelt.

Het 3D ontwerp werd eindelijk werkelijkheid, echter is het eindresultaat verbluffend. Wij zijn super tevreden, ook met de service vanuit de winkel. Niets was teveel en we konden altijd bij I-KOOK binnenlopen voor vragen.

We raden I-KOOK zeker aan! Bedankt!

 

 

 

Bedankt voor jullie mooie woorden. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn. De keuken ziet er prachtig uit en is voorzien van alle gemakken. Het 2e ontwerp was inderdaad heel wat anders, maar ook hier hebben wij samen iets prachtigs neergezet. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen en wens jullie nogmaals veel gebruiksplezier toe!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.