"We gaan zeker andere mensen jullie kant op sturen."

Familie Jansen
Alphen aan den Rijn
14-04-2022

“We gaan zeker andere mensen jullie kant op sturen.”

Voor onze woning waren wij op zoek naar een stijlvolle nieuwe keuken. Na een zoektocht op het internet hebben we besloten om het filiaal in Alphen aan den Rijn te bezoeken.

Keukencoach Frans heeft ons vriendelijk ontvangen en samen hebben we een goed gesprek gehad over de mogelijkheden. Frans kon alles duidelijk uitleggen en had een goede adviserende rol.

Uiteindelijk hebben we gekozen voor een greeploze U keuken, met houten frontjes en een strak marmeren werkblad. We hebben optimaal gebruik gemaakt van de ruimte, door de efficiënte opstelling, waardoor we een groot oppervlak aan werkruimte hebben. Daarnaast is deze keuken voorzien van veel opbergruimte.

De keuken werd netjes geleverd en daarna gemonteerd door twee relaxte, vrolijke en meedenkende monteurs. Deze heren hebben vakkundig werk geleverd. De combi oven kwam pas op de dag van montage binnen, maar deze werd direct in de middag geleverd en gemonteerd. Na de montage kwam keukencoach Frans de keuken nog opleveren en controleren op eventuele gebreken.

Wij zijn supertevreden over het gehele traject en willen Frans bedanken voor alle begeleiding. We gaan zeker andere mensen jullie kant op sturen!

Beste familie Jansen, wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! De foto’s spreken voor zich… prachtig! Trots dat ik jullie heb mogen begeleiden naar dit eindresultaat. Ik wens jullie allen veel kook- en gebruiksplezier toe!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.