"Zeer prettig ervaren!"

Familie Govers
15-03-2024

“Zeer prettig ervaren!”

Onze gesprekken met keukencoach Ben van Roshum hebben we – ook al hebben we het Ben niet gemakkelijk gemaakt met onze wensen- als zeer prettig en heel gezellig ervaren.
We wilden een maatwerk keuken met laatste snufjes op het gebied van de keukenapparatuur. De ruimte in onze keuken was beperkt maar toch is het eindresultaat een kwaliteitskeuken met veel kastruimte en met een kookeiland rondom een koof. En dat is het resultaat van een gezamenlijk ontwerpproces waarbij we ons op geen enkel moment ‘opgejaagd’ hebben gevoeld en Ben met ons heeft meegedacht en geadviseerd. Het was leuk dat ook Ben, toen we na enkele gesprekken alles zo’n beetje in beeld hadden, zelf ook plezier had in het eindresultaat. Kenmerkend voor de service is het feit dat de keuken op advies van de installateur en in overleg met i-kook in eerste instantie – kosteloos- met een voorlopig werkblad en spoelbak geïnstalleerd werd om daarna de definitieve afmetingen met zekerheid te kunnen vaststellen. Dit betekende uiteraard een vertraging in de installatie maar dit was het wachten waard! En daarbij zijn we door Ben en collega’s goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Kortom: dank!

 

Wat geweldig om te horen dat jullie onze gesprekken als prettig hebben ervaren en tevreden zijn met het eindresultaat van jullie maatwerk keuken! Het was een uitdagend maar mooi proces om jullie wensen te realiseren binnen de beperkte ruimte. Bedankt voor jullie geduld tijdens het installatieproces, en ik ben blij dat het wachten het waard was. Ik hoop dat jullie nog vele jaren plezier zullen beleven aan jullie nieuwe keuken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.