Als we iets wilde weten of veranderen was dit geen probleem en werd er goed naar ons geluisterd.

Familie de Vries
Eindhoven
29-10-2019

“Als we iets wilde weten of veranderen was dit geen probleem en werd er goed naar ons geluisterd.”

Na zoeken op het internet, zijn we bij I-KOOK uitgekomen. We hadden een afspraak aan huis gemaakt. Carlos (de keukencoach) kwam bij ons langs om naar onze wensen te luisteren, daaruit had hij een schets gemaakt. We hadden meteen een goed gevoel!

We zijn uitgenodigd in de showroom van I-KOOK. Daar hebben wij samen een 3D tekening gemaakt van onze gewenste keuken. Het was precies wat wij voor ogen hadden.

De moeilijkste keuze was, de kleur van de keuken. We hadden hier goed over nagedacht, als we iets wilde weten of veranderen was dit geen probleem en werd er goed naar ons geluisterd.  Uiteindelijk was onze keuken klaar op papier en alles kon gepland worden.

Op 3 september werd onze keuken geplaatst, precies zoals wij voor ogen hadden. Na het plaatsen was er een deur en la beschadigd, dit gaat I-KOOK nog oplossen.

Achteraf is Carlos nog bij ons langs geweest, om te kijken of alles goed en naar wens was verlopen. Ook hij was erg enthousiast. Samen hebben we nog was puntjes opgeschreven waar nog naar gekeken moet worden.

We zijn erg tevreden over I-KOOK, we raden jullie zeker aan.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.