"Wat zeker opviel is de prijs in verhouding met de kwaliteit."

Familie Cuypers
Beringen
02-01-2020

“Wat zeker opviel is de prijs in verhouding met de kwaliteit.”

Op internet heb ik naar keukentoonzalen gezocht en gekeken of men ook aan huis kwam. Aanvraagformulier ingevuld en prompt werd ik gebeld voor een afspraak.

Roger kwam bij ons op bezoek en heeft samen met ons gezocht naar een functionele oplossing. Er moest na de plaatsing van onze keuken nog een raam worden uitgebroken en een nieuw geplaatst. De dag nadat Roger bij mij thuis is geweest, kreeg ik al een mooi keukenontwerp met 3-D-tekeningen. Dus supersnel. Ons bezoek aan de keukenstudio was in meerdere gevallen opvallend. Roger is niet opdringerig, luistert goed naar ons en probeerde ons niet iets aan te smeren.

In eerste instantie dachten we aan een hoogglanskeuken, maar aangezien wij huisdieren hebben hebben we gekozen voor een front met houtstructuur. De keuken is erg functioneel met veel bergruimte.

We zijn zeer te spreken over de twee monteurs. Er werd fijn en rustig gewerkt. De eerste dag met twee man en de dag erna kwam Paul terug om alles netjes af te werken. Er is tussen ons en de monteurs ter plekke ook overleg geweest over de plaatsing van de hoge kasten, omdat onze muren scheef zijn. Ook daar werden we perfect geadviseerd en werd de aangedragen oplossing ook zo uitgevoerd.

Wat zeker opviel is de prijs in verhouding met de kwaliteit. In België is dit niet mogelijk om een dergelijke grote keuken met Siemens- apparatuur voor zo een bedrag te kopen.

De uitstraling van jullie toonzaal: je komt er niet in een fabriek binnen, maar de studio straalt warmte uit en er is een hele ruime keuze. We kregen zelfs taart.
Inmiddels is de meneer van de after-sales al bij ons geweest met een lekker presentje. We hebben hem ook al ons excuses aangeboden omdat we Roger zelfs op een zondag een paar keer hebben moeten lastig vallen. En dit was geen probleem. Waar vindt je een dergelijke service nog?

Bedankt voor jullie leuke reactie, de keuken is prachtig geworden!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.