"Het heeft te lang geduurd, maar de kwaliteit en de montage is perfect."

Familie Aretz
Ransdaal
04-12-2019

“Het heeft te lang geduurd, maar de kwaliteit en de montage is perfect.”

Na een jaar strubbels met de geleverde werkbladen zijn we echt in onze nopjes met onze nieuwe keuken.
Onze keuken moest van een goede kwaliteit zijn zodat we er heel lang plezier van zouden beleven. De door ons gelezen recensies en het kunnen leveren van minder diepe kasten door jullie leverancier Haecker gaf de doorslag om met I-Kook Sittard in zee te gaan.

Donne is een hele goede verkoper, soms iets te snel, maar petje af. Ook de monteur Dean is een prachtvent, alle lof die je met alles helpt goede ideeën inbrengt en stevig doorwerkt tot alles perfect is. Ook voor de oude keuken die we naar greeploos wilden omtoveren had hij verrassend goede ideeën, hetgeen ook gelukt is. Het probleem begon toen Dean de werkbladen ging monteren. Ze waren niet passend te krijgen alhoewel de maten klopten. Drie keer heeft de leverancier opnieuw werkbladen geleverd. Steeds weer was er iets, maten klopten niet of het was een verkeerd blad. Totdat het met een doorlooptijd van een jaar uiteindelijk door Dean perfect opgelost is.

Conclusie: advies, kwaliteit keuken en montage was allemaal perfect, alleen de leverancier van de werkbladen heeft diverse keren steken laten vallen waardoor e.e.a. zo lang geduurd heeft.

Ook wij baalden enorm dat de werkbladen telkens weer verkeerd werden aangeleverd. Wij hebben deze casus dan ook uitgebreid besproken met de toeleverancier van de werkbladen. Helaas waren jullie als klant daar de dupe van. Gelukkig is nu alles verholpen en wensen we jullie veel plezier met de keuken en de passende werkbladen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.