"Het gaf ons erg veel vertrouwen."

Familie Andrien
Bemelen
09-09-2021

“Het gaf ons erg veel vertrouwen.”

We waren al bij verschillende keukenstudio’s geweest en toen tipte mijn broer me om eens naar I-KOOK Sittard te gaan, bij Roger. De kleurkeuze van onze keuken was wat ons betreft het moeilijkst. Roger heeft ons echt goed geholpen met de juiste indeling en ook de kleur. Het gaf ons erg veel vertrouwen dat Roger ons tussentijds opbelde over een upgrade bij de apparatuur, de prijs bleef ongewijzigd.
De monteur is een echte vakman! Alleen was de communicatie is moeilijker omdat hij Duits spreekt. Maar ook daar kom je wel uit. Een uitsparing in de spoelkast voor de sifon, die we graag anders wilde, werd meteen door hem opgepakt.

De keuken is echt top geworden. De kasten die we later bijbesteld hebben, omdat de hoge kasten bijna tot aan het plafond komen, werden ook zeer vakkundig door hem gemonteerd. De service en ook de telefonische contacten verliepen zoals we dat wensten, snel en duidelijk.
We zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken. Achteraf gezien mocht de keuken iets hoger, maar ook daarop werd ons in de keukenstudio door Roger op gewezen en we zijn er inmiddels aan gewend.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.