Familie Koek

Familie Koek
Den Haag
04-07-2019

“Omdat we op 6 hoog wonen ging het leveren niet zo soepel, maar  met I-KOOK gebeld en loste dit direct op. Ergens kopen is 1 ding, super service krijgen is voor ons het belangrijkste!”

Na vele keuken zaken te hebben bezocht en aan de hand van zeer goede reviews uiteindelijk bij I-KOOK Keukens in Den Haag terecht gekomen. Wij zijn zonder afspraak binnen gelopen om te kijken of dit wat was.

Onze keukencoach sprak ons zeer vriendelijk aan en zijn meteen gaan zitten om de keuken te bespreken. Het klikte meteen. Hij kon goed luisteren en het 1 was groot feest. We hebben veel gelachen en met plezier het advies traject beleefd. Nadat onze keukencoach de 3-D tekeningen liet zien waren we beide gelijk verkocht. De prijs was tevens binnen ons budget terwijl we een keuken hadden boven ons verwachting, geweldig. We hebben direct besloten om bij I-KOOK  de opdracht te tekenen. De levering ging niet zo soepel, omdat we op 6 hoog wonen, maar tijdens het leveren met I-KOOK gebeld en die hadden dit direct opgelost. De montage verliep vakkundig en correct. Het resultaat was nog mooier dan het 3-D ontwerp en nog meer boven ons verwachting.

I-KOOK Keukens raad ik aan iedereen aan, omdat de Keukencoaches je van A tot Z persoonlijke begeleiden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.