Familie Koch

Familie Koch
Heerlen
10-11-2016

Glenn, de verkoper van i kook Sittard is eerst bij ons komen kijken en vragen wat onze wensen waren. Daarna zijn wij naar Sittard gegaan om de wensen die we hadden in t echt te bewonderen. Heel veel moois hebben we daar bekeken en we verheugde ons dus ook enorm op de dag dat de keuken geplaatst zou worden.

Deze dag brak aan en toen begon de ellende, de keuken paste niet i.v.m. met dikke laag stucwerk, afzuigkap paste niet door meetfout van i kook en zo dus ook de achterwand niet. De monteur was hier helemaal niet blij mee en liet dat duidelijk merken tegenover ons. Hij vroeg ons dan ook om de kookplaat en water dan zelf aan te sluiten omdat hij al meer werk had gehad. Dit vonden we prima maar toen hij weg was kwamen we er achter dat de kookplaat niet de goede aansluiting had en hij niets had achter gelaten voor de spoelbak.

Wij hebben toen i-kook gebeld. Ze zeiden tegen ons dat we contact moesten opnemen met monteur dit hebben we dan ook maar gedaan maar wederom deed hij kortaf en zei dat we hadden afgesproken dat we die spullen zelf moesten aanschaffen omdat hij dus meer werk had gehad. Dit was niet de afspraak (zelf aansluiten ja maar niet zelf spullen aanschaffen) i kook weer gebeld omdat we langzaam begonnen te koken en niet in de keuken kan ik je zeggen.

Zij hebben daarna hele goede verdere service verleent en alles voor ons opgelost. Dus uiteindelijk konden we na veel tegenslagen heerlijk genieten van onze mooie nieuwe keuken. Dus wij zeggen i kook erin monteur eruit.

Dank voor het plaatsen van jullie review en het toesturen van de foto’s. De keuken ziet er prachtig uit! Zoals ik met jullie besproken heb: ik betreur dat de montage niet verliep zoals gewenst. Ik heb u destijds te woord gestaan en heb u verder kunnen helpen. We wensen u veel plezier toe van uw nieuwe keuken. Mochten er vragen zijn dan kunt u ons altijd benaderen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.