"De samenwerking juichen we ten zeerste toe."

Familiie Halmans
Munstergeleen
30-08-2018

“De samenwerking juichen we ten zeerste toe.”

Van de ouderwetse werkbank met de supermoderne keuken met dito apparatuur waren we helemaal weg. Alleen vroegen we ons af of dit wel praktisch zou zijn in ons huis. Uiteindelijk hebben we voor een landelijke/klassieke keuken gekozen.
Gelukkig ook dat we het advies van Wil opgevolgd hebben. Hij heeft, nadat Dean de oude keuken eruit heeft gesloopt, alle noodzakelijke voorzieningen (meterkast, verleggen leidingen) getroffen om de keuken te kunnen plaatsen. Een hele fijne vent. De communicatie tussen de firma’s I-Kook Sittard en Wilson verloopt heel goed, dit straalt bekendheid en vertrouwen in elkaar uit.
We hebben diverse keukenontwerpen door Wil laten uitvoeren. Uiteindelijk hebben we voor een lichte houtsoort uit gekozen met 2 cm dik gespikkeld composiet. Geen moeite was teveel, druk bestaat er niet. We voelden ons echt op ons gemak en er werd steeds goed geluisterd naar onze (wel vaak) aangepaste wensen. We hebben lang gezocht naar de apparatuur van onze dromen. Uiteindelijk is het NEFF geworden. De stoomoven Slide&Hide , waarvan de deur helemaal onder de oven kunnen schuiven, is super (zie bijgeleverde foto).

De samenwerking tussen de verkopers Bor senior en junior met Dean als monteur juichen we ten zeerste toe. Dean is een echte vakman, die als hij een probleem ziet naar buiten gaat, een sigaret opsteekt en even laten naar binnen komt met ………….. de oplossing. Door zijn jarenlange ervaring weet Dean voor alles een oplossing.
Heel opvallend was het toen Dean onze oude keuken afbrak hij als commentaar gaf dat degene die deze keuken gemonteerd heeft een echte vakman was. Zeer opvallend voor een professional die zijn collega’s niet afkraakt maar juist complimenteert.
Tot nu toe hebben we een lofzang geuit naar veel familieleden en bekenden over de samenwerking met het team van I-KOOK Sittard. En terecht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.