"Geen druk, geen agressie, maar een heel prettig gesprek."

Familie Gielen
Melick
18-10-2018

“Geen druk, geen agressie, maar een heel prettig gesprek.”

Agressieve verkoop wilden we perse niet. Toen I-KOOK Sittard op Facebook voor bijkwam en we telefonisch een afspraak met Rinaldo maakten hadden we al de indruk dat het er bij jullie relaxed aan toe ging. Dit werd in de keukenstudio bewaarheid, geen druk, geen agressie, maar een heel prettige gesprek met Rinaldo die alle tijd had en ons goed adviseerde.

De mooiste keuken uit de showroom waar ik meteen verliefd op en waar ons oog meteen op was gevallen werd het uiteindelijk. Nu mijn man de keuken zelf gemonteerd heeft en waarvoor de bijgeleverde montagehulp een uitkomst was, is de keuken eigenlijk nog mooier als in de showroom.

Mijn droom viel meteen in duigen toen we onze kat met een, bleek achteraf, agressief geneesmiddel hadden behandeld. Hij liep ermee langs de keuken en het euvel was geschied. Gelukkig stelde de man van de aftersales bij I-KOOk Sittard me op mijn gemak door te vertellen dat de fronten eenvoudig uitgewisseld zouden kunnen worden. After-sales !!: bij andere keukenstudio’s nog nooit van gehoord en we kregen ook nog een prachtig cadeau! Ik hoop maar dat dit weer snel opgelost is, maar ik heb er het volste vertrouwen in.

Bedankt team van I-Kook Sittard voor jullie, advies, prettige samenwerking en uitstekende service.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.