"We kregen een week de tijd om rustig na te denken."

Edward Zijlstra
Almere
02-12-2021

“We kregen een week de tijd om rustig na te denken.”

Na een zwerftocht door het land van keukenleveranciers, waar ook een aantal informatieve gesprekken met diverse verkopers plaatsvonden, kwam ik bij I-KOOK terecht. De sympathieke uitstraling door het verhaal op internet over de organisatie sprak mij aan.

Na een eerste kennismaking met Walid Asfour, een van de ‘keukencoaches’ die meteen echt contact maakt, besloten mijn vrouw en ik met hem te gaan zitten. Vrijblijvendheid werd duidelijk benadrukt. Enthousiasme en focus op wat wij willen waren meteen heel fijn. Geen overtuig-verhalen over hoe goed I-KOOK wel niet is of hoe hoog de kwaliteit van de keukens, ook heel fijn. Ons gaat het om de goede service en vooral om het wederzijdse vertrouwen dat nodig is.

We kregen een week de tijd om nog eens rustig door ons plan heen te lopen waardoor we op nog een paar belangrijke puntjes op de i kwamen. Heel belangrijk dat we met de plaatsende monteur ook kunnen afspreken wat deze voor ons aanvullend kan doen. Denk aan slopen en afvoeren van de keuken, voorbereiden van de muren en de leidingen, etc. Dezelfde monteur komt bij de plaatsing de kwaliteit van zijn eigen werk weer tegen. Dat is een goed format voor alle betrokken partijen. Walid Asfour heeft dit goed en duidelijk uitgelegd. Ook erg sympathiek dat hij nadat de keuken geplaatst is graag op de koffie uitgenodigd wil worden om het resultaat te bewonderen. Ik denk dat als alles naar onze huidige verwachting verloopt hij en I-KOOK dan een review ‘super’ krijgen

Bedankt voor jullie mooie review en complimenten! Leuk dat ik jullie mag begeleiden naar een prachtige keuken, zeer benieuwd naar het eindresultaat. We zien elkaar snel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.