"Wij raden iedereen aan bij I-KOOK te kijken, want daar wordt je boven verwachting geadviseerd."

Dhr. Westhuis
Den Haag
26-05-2020

“Wij raden iedereen aan bij I-KOOK te kijken, want daar wordt je boven verwachting geadviseerd.”

Dhr. Westhuis: “Mijn broertje was op zoek naar de perfecte keuken opstelling, maar kon niet slagen na verschillende keukenwinkels te hebben afgestruind. Na het lezen van positieve reviews via internet is mijn broertje toch maar even bij I-KOOK keukens in Capelle gaan kijken. Hij heeft een goed gesprek gehad met Jerry en het klikte meteen”.

Broertje: “Jerry ontwierp een keuken die in één keer helemaal naar wens was en heb direct besloten de keuken te kopen”.

Dhr. Westhuis: “Voor ons nieuwbouwhuis in Pijnacker wisten wij ook niet hoe en wat met de opstelling. Na bij een aantal andere winkels geweest te zijn waren wij niet blij en dus zijn wij op aanraden van mijn broertje naar I-KOOK gegaan en een afspraak met Jerry gemaakt. Het gesprek met Jerry en zijn ideeën voor het ontwerp resulteerde in onze droomkeuken. Tevens heeft hij ook voor ons de eettafel in hetzelfde blad materiaal geadviseerd en daar zijn we naderhand ontzettend blij mee. De montage en levering zijn zeer vakkundig verlopen door monteur Ed Fial.

Mijn schoonmoeder had ook een keuken nodig en Jerry heeft deze ook ontworpen en mijn schoonmoeder is er zo blij mee. Ze krijgt binnenkort haar keuken.

Wij raden iedereen aan bij I-KOOK te kijken, want daar wordt je boven verwachting geadviseerd en de creativiteit en eerlijkheid tijdens het advies van Jerry zorgt voor een super resultaat”.

 

Bedankt voor jullie mooie review! Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen. we hebben veel gelachen en veel uren doorgemaakt met z'n allen. Voor mij was het ook echt een feest om al deze mooie ideeën samen te stellen tot een werkelijke keuken! Geniet ervan. ?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.