"Bij I-KOOK denken ze echt met je mee."

An Boetman
Arnhem
11-08-2022

“Bij I-KOOK denken ze echt met je mee.”

Wij zijn erg goed geholpen door I-KOOK Huissen. Wij kwamen er terecht omdat we graag advies aan huis wilden. We hadden zelf al een ontwerp gemaakt met hun tool. Keukencoach Jim is daarvan uitgegaan en heeft ons deskundig advies gegeven. Zo heeft hij ons gewezen op dingen waar we zelf nog niet bij hadden stilgestaan en waardoor we ook nog eens goedkoper uit waren.

Bij I-KOOK proberen ze je zeker niets aan te smeren en denken ze met je mee. Zo wilden wij bijvoorbeeld geen vaatwasser, maar een lege plek onder het aanrecht waar we de kattenbak in kwijt zouden kunnen. Dit is uiteindelijk erg mooi en praktisch geworden. De levering gebeurde op tijd en was volledig. De plaatsing door Patrick verliep erg prettig en professioneel. Enige minpuntje dat ik kan bedenken, is dat het spoeleiland wat beweegt, maar dit schijnt normaal te zijn. Wij raden I-KOOK Huissen zeker aan!

Bedankt voor jullie mooie, uitgebreide review! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe keuken, die immers prachtig in jullie woning staat. Leuk dat ik jullie hiermee heb mogen helpen, geniet ervan!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.