"Mocht ik ooit weer een keuken zoeken dan weet ik in ieder geval waar ik heen ga."

A.E.T Bekker
Grou
02-07-2020

“Mocht ik ooit weer een keuken zoeken dan weet ik in ieder geval waar ik heen ga.”

Top ervaring bij het verkrijgen van informatie, uitzoeken, bestellen, leveren en plaatsing. Fokke is een no nonsens Fries met meer dan 25 jaar ervaring in de keukenbranche. Geen gladde praatjes over kortingen en het tekenen van voorlopige koopcontracten”What you see is what you get”.

De vele keren dat ik voor advies bij hem langs ben geweest nam hij rustig de tijd om zaken uit te leggen. Ik heb voor de duurdere N line gekozen met Pelgrim en Siemens inbouw en op advies van Fokke een plafond afzuiging Estrella van Airodesign.

Ik heb een volledig open keuken en totaal geen last van etensluchtjes of hinderlijk geluid in het woon/eet gedeelte. Het ontwerp wat ik eerst voor ogen had heeft hij zodanig aangepast dat er een mooie, rustige lijn in de keuken ontstond.

De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Bij een andere keukenzaak moest ik voor een soortgelijke (Duitse)keuken met dezelfde inbouw apparaten 3000 euro meer betalen. Dat is op een keuken van nog geen 9000 euro een hoop geld.

Ik gebruik de keuken nu ruim een maand en ben nog niks tegen gekomen wat mij niet bevalt. Mocht ik ooit weer een keuken zoeken dan weet ik in ieder geval waar ik heen ga.

Veel plezier met je nieuwe keuken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.